TÜRGEV’den yapılan açıklamada, “Veli, öğrenci ve bağışçılarımıza ait TC. Kimlik No, AdSoyadı, telefon, adres gibi kişisel verilerinin kamuoyu ile paylaşılması ihtimaline karşı sizlere bu bilgilendirmeyi yapmayı bir borç biliriz” ifadeleri kullanıldı.
“23 yıldır tek gayesi gençliğe hizmet etmek ve Türkiye’nin dört bir yanında eğitim gören kız çocuklarımıza sıcak bir yuva olmak olan Vakfımızın sunucularında yer alan bazı bilgilerin çalındığını üzülerek sizlerle paylaşmak isteriz.
28 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleşen bu elim hadiseden adli makamlar bilgilendirilmiş olup, uzman ekipler konunun üzerinde çalışmaktadır.
Veli, öğrenci ve bağışçılarımıza ait TC. Kimlik No, AdSoyadı, telefon, adres gibi kişisel verilerinin kamuoyu ile paylaşılması ihtimaline karşı sizlere bu bilgilendirmeyi yapmayı bir borç biliriz.
Ülkemizin adalet ve emniyet sistemine olan güvenle sürecin takipçisi olacağımızı, çalışmalarımızı hız kesmeden daha büyük bir şevk, gayret ve kararlılıkla sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”
https://www.abcgazetesi.com/turgevhacklendibagiscilarimizinbilgileri14200
Atatürk'e Çiçek Veren Kızın Heykelindeki Kömürler Çalındı!115 izlenme
İmamoğlu rest çekti! Duruşma ertelendi6 izlenme
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yıldız'a sahip çıktı! 'Biz ne Reis’ten vazgeçeriz ne de Nurettin Yıldız hocamızdan'323 izlenme
Daron Acemoğlu: "Enflasyon bu düzeye çıktıktan sonra indirmek zor"26 izlenme
Narin Güran cinayetinde şüpheler o isme yöneldi61 izlenme
CHP'li Başarır'dan Mahir Ünal'a 'Tank Palet' yanıtı "Utanmaz katar artığı"85 izlenme
Erkan Baş’tan ‘TBMM’de kavga’ açıklaması: Planlı bir linç girişimi vardı206 izlenme
EYT'lilere kritik uyarı: 100 binin üzerinde dosya onaylanmadı25 izlenme