1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Taksim Meydanı ve Taksim'e çıkan yollar sabahın erken saatlerinden itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılırken, ulaşım engellerinden Taksim ve çevresindeki otellerde kalan turistler valizleriyle yürümek zorunda kaldı.
Valiliğin kararıyla Taksim’e çıkan yolar trafiğe kapatılırken, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı servisine binmek isteyen turistler, yağmur altında valizleriyle duraklara yürümek zorunda kaldı. Bazıları da taksilere binerek gitti.

Caddeye çıkan tüm sokakların girişleri demir bariyerlerle kapatılırken, polis ekipleri belirlenen kontrol noktalarda bekleyişini sürdürüyor. TOMA'ların hazır bekletildiği Taksim ve çevresinde bazı toplu taşıma noktalarında da kısıtlamalar devam ediyor.
Sözcü
Denizli’de icra tebligatları yığın oldu! Her 5 vatandaştan 1’i icralık31 izlenme
İsrail vatandaşları ücretsiz uçaklarla Türkiye'yi terk etti37 izlenme
Sedat Peker yine Süleyman Soylu'yu hedef aldı! "Senin gücün Rize'de 'geçenemiyoruz' diyen yaşlı dayıyı aldırmaya yetiyor"90 izlenme
Egemenlik 23 Nisan’da saltanattan alınıp halka teslim edildi!27 izlenme
Yurttaş peyniri bile zor alıyor14 izlenme
'Katliam'a olay diyen vali hakkında suç duyurusu!86 izlenme
Erdoğan, CHP'yi hedef aldı Lozan'a sataştı!311 izlenme
AKP'li Eray Karadeniz kendini seçilmiş başkan sandı, esnaf gezisine çıktı24 izlenme