Kurban bayramı nedeniyle tatil için Bodrum'a gelen yerli turistler ucuz otellerde yer bulamayınca soluğu sahillerde aldı.

Bodrum Kalesi manzaralı Kumbahçe ve Paşatarlası plajları açık hava oteline dönüştü. Kimi çadır kurdu, kimi bavullarını yanı başına alarak geceyi böyle geçirdi.

Birçok tatilci bayramın ilk gününü otomobillerin içinde, hatta kamyon kasalarında karşıladı. Bazı tatilcilerin belediyenin banklarında uyuduğu görüldü.

“PARAYI OTELE VERİRSEK AÇ KALIRIZ”
İstanbul'dan tatile gelen 23 yaşındaki üniversiteli Cemil Akbalık, şunları söyledi:
– Arkadaşlarla 34 gün için tatile geldik. Ama cebimizdeki parayı otele verirsek hem aç kalırdık hem geri dönemezdik.

– Bayram nedeniyle pansiyonlarda da yer kalmamış yer olanlarda ise fiyatlar 5 yıldızlı otel ayarında. Hava çok güzel o nedenle sahilde uyumayı tercih ettik. Birkaç gün böyle idare edeceğiz, tatil böyle de güzel.

Sözcü
Sağlıkta katılım payına yüzde 650'lik zam31 izlenme
Bakan Özer’den ataması yapılmayan öğretmene skandal sözler! 'Mühendisler de atanamıyor ama sizin kadar ağlamıyor'254 izlenme
Mansur Yavaş'a dava açıldı!137 izlenme
TRT'deki 100 bin lira maaş alan gazeteciler kim?236 izlenme
Albayrak'ın McKinsey'den şok öneri! 'Esrarı serbest bırakın'393 izlenme
Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri'nde 13 milyon liralık ürün imha edildi!62 izlenme
AKP ve MHP’den istifa eden çok sayıda muhtar CHP’ye katıldı!58 izlenme
Adnan Oktar dosyasında çarpıcı iddialar103 izlenme