
Yunan Savunma Bakanı Yardımcısı Hardalias (solda)
‘FAKÜLTE BİLE AÇTILAR'
İşgal ettiği 20 Türk adası ve 2 Türk kayalığına 6 bin Yunan askerinin yerleştirildiğini belirten Yalım, “Yunanistan, işgal ettiği topraklarımıza yatırım yapmaya devam ediyor. 2006'da Koyun Adası'na Denizcilik Fakültesi açan Yunanistan, 2021'de de itfaiye teşkilatı kurdu” diye konuştu.

Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Kurmay Albay Ümit Yalım
‘BOTA NİYE MÜDAHALE EDİLMEDİ'
Yalım, “Sahil Güvenlik Komutanlığı, sorumluluk alanında ve 6 millik Türk karasularında, İzmir Karaburun batısında seyir yapan ve Hardalias'ı taşıyan Yunan askeri botuna neden müdahale etmedi? Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hazine arazisine çöken ve araziyi işgal eden mafya liderleri ve elemanlarını yakalayıp adalete teslim etmek Jandarma'nın görevidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin İzmir, Aydın ve Muğla'daki adalarına çöken ve adaları işgal eden Yunan vatandaşı Belediye Başkanlarını yakalayıp adalete teslim etmek de Jandarma'nın görevidir. Jandarma Genel Komutanlığı, Yunan vatandaşı belediye başkanlarını neden yakalayıp adalete teslim etmiyor” sorusunu yöneltti.

Hardalias, Sakız Adası'ndan Yunan bayraklı askeri bot ile Koyun Adası'na geçti. Adanın doğusunda işgalci askerlerle Yunan bayrağı altında, arkasına Karaburun'u alarak poz verdi.
‘HİÇBİR ENGELLE KARŞILAŞMADI'
Yunan Savunma Bakan Yardımcısı'nın hiçbir engelle karşılaşmadan Türkiye'ye ait Koyun adasında egemenlik ve bayrak gösterisi yaptığını, buna seyirci kalındığını ve nota verilmediğini kaydeden Yalım, “Erdoğan ve AKP hükümeti ile komuta kademesi, hem işgal edilen adalarımıza karşı kayıtsız, hem de adalarımızdaki Yunan devlet uygulamalarına karşı seyirci kalıyor” dedi.
Sözcü
Hizbullah’ın öğretmeni TRT programcısı oldu!29 izlenme
Naci Görür, Samsun'daki depremi yorumladı66 izlenme
Diyanet İşleri BaşkanıAli Erbaş’tan Arapça, Audi8, dua savunması45 izlenme
Fiyatlar artık cep değil yürek yakıyor! Vatandaş isyan etti: "Türkiye burası, toprağa işesen bir şey çıkıyor zaten. Ne yiyeceğiz biz?"28 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan seçim güvenliği çağrısı '14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde her bir oy çok değerli. Herkesi buraya katılmaya davet ediyorum'39 izlenme
Korkutucu uyarı: Aşı yaptırmayanlar tecrite maruz kalabilir35 izlenme
Antep'de 10 günde bin işçi işten atıldı!114 izlenme
Çağlayan'da Habertürk protestosu!48 izlenme