Hayat pahalılığının insanlar ve şirketler üzerindeki etkisi azımsanmayacak kadar büyük.
Her geçen gün, her türlü ürüne yapılan zamlar, fahiş fiyatlar, pahalılık derken etkisini iyice hissettiğimiz yüksek enflasyonun hayatlarımızdaki olumsuz etkisi inkar edilemeyecek kadar açık durumda.
Vatandaşın büyük çoğunluğu marketlerde temel gıda ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanıyorken hayvancılık alanında hizmet veren bir şirket daha iflas ettiğini duyurdu.
Merkezi Aydın Söke'de bulunan Coşgun Süt Ürünleri Hayvancılık Tarım Reklam Ve Yayıncılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi son iflas eden şirket oldu.
Aydın Asliye Ticaret Mahkemesince görülen dava sonucunda alınan karar da " Coşgun Süt Ürünleri Hayvancılık Tarım Reklam ve Yayıncılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin Aydın Asliye Ticaret Mahkemesinin 07/06/2023 tarih ve 2022/860 Esas ve 2023/359 sayılı kararları ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 11:04’de açılmasına karar verilmiştir." ifadelerini yer verildi.

Yeniçağ
İstiklal Marşı'nın ilahi gibi okunmasına tepki!321 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan 'memur Teoman’a ziyaret: "Namuslu dürüst adama sahip çıkmak görevim"54 izlenme
İmamoğlu'nun lisans diploması silindi ama yüksek lisans diploması kaldı27 izlenme
Hukuk öldü, ağaçlar gitti: Manzara bu57 izlenme
7 aydır maaşını alamayan işçiler isyan etti: Devlet zenginin, kolladığı şirket sahibinin yanında29 izlenme
60 yıl sonra ilk kez yaşandı, zeytin üreticisi çaresiz!321 izlenme
Ülkeyi 'suçlu cenneti'ne çevirdiler: İnterpol tarafından aranan şüpheli İzmir’de yakalandı39 izlenme
İlaca zam yolda! 100 ilaçtan 17'si bulanamıyor43 izlenme