Arapların, Türk vatandaşlığı alması için 250 bin dolarlık konut alımının yeterli olmasının yankıları devam ediyor. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir alışveriş merkezinde yer alan Arapça tanıtım afişlerinde Araplara yönelik tanıtım görselleri "promosyon vatandaşlık" tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
AVM'de yer alan ve Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri, sosyal medyada tepki çekti.
Gayrimenkul alımıyla yabancılara vatandaşlık verilmesi geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verilen soru önergesiyle taşınmıştı.
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Meclis’e verdiği soru önergesinde Türk vatandaşlığı promosyon olarak mı pazarlanıyor” demişti.
Gayrimenkul alımında Türk vatandaşlığı verilmesi sosyal medyada tekrardan gündem oldu.
İşte o fotoğraf:

NATO'nun resmi hesabı Anıtkabir fotoğrafı koydu, geri sayım başlattı22 izlenme
Türkiye’de umut bitti, geleceği Avrupa’da görüyorlar35 izlenme
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Tolgahan Demirbaş’ın polis amirine attığı mesajlar ortaya çıktı62 izlenme
AKP'li Numan Kurtulmuş, İskilipli Atıf'ı andı, Atatürk dönemini hedef aldı!184 izlenme
Öykü Karayel'in ödülü alırken yaptığı bu konuşma geceye damga vurdu15 izlenme
Kapattıkları hastaneyi 737 bin TL’ye tekrar açacaklar!55 izlenme
GÜNDEMAR'dan dikkat çeken 'Terörsüz Türkiye' anketi! Yüzde 79 hemfikir48 izlenme
Çocuk oyuncu Sarp Kaan Altınçapa Altın Kelebek Ödülleri’nde "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülünü Narin için aldı37 izlenme
Önce “Filistin’e savaşmaya gider misiniz?“ sorusuna “Savaşırız” dedi, muhabirin “Bilgilerinizi alsak üç gün içinde sizi…” demesiyle anında kıvırdı "Şu an rahatsızım"
‘Suriyelilere laf söylemeyin, akıllı olun’ diyerek tehdit eden kişi yüzde 70 engelli çıktı
Eski genel başkanlar harekete geçti: Erdoğan hakkında 4 ayrı suçtan suç duyurusu!
Dilek İmamoğlu ilk kez bu kadar sert konuştu! "Tek bir somut delil yok herkesi tahliye edin"