Türkiye Taşkömürü Kurumu'na bağlı Amasra Maden Ocağı'nda 14 Ekim'de yaşanan faciada, 42 madencinin şehit olması Türkiye'yi yasa boğarken, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) belgesel çekimi ve futbol sahasına çim yüzey yaptırmak için ihaleye çıktı.
Sözcü'de yer alan habere göre TKİ, kurumun belgesel filmini çektirmek üzere 22 Eylül'de ihaleye çıktı. Faciadan üç gün sonra, 17 Ekim'de bir reklam tanıtım firması ile belgesel filmi için 695 bin TL'lik sözleşme imzalandı.
2.4 MİLYON LİRALIK ÇİM İHALESİ
Bir diğer ihale ise TKİ Genel Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan futbol sahasının sentetik çim yüzeyinin yenilenmesi için 20 Ekim'de düzenlendi. Çim yüzey düzenlemesine 2.4 milyon TL ödendi. İhaleye son teklif 20 Ekim tarihinde alındı. Futbol sahasının çimlendirilmesi için çıkılan ihalede bir spor yapı inşaat firması ile 2 Kasım 2022 tarihinde 2 milyon 412 bin TL'lik sözleşme imzalandı.
Suyu da satacaklar çiftçi iflas edecek!297 izlenme
Bakan Koca açıkladı: Toplam vaka sayısı 65 bin 111, can kaybı 1403 oldu!117 izlenme
SGK açıklarının araştırılmasını öngören önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi!44 izlenme
Erdoğan’ın ‘göreceksiniz’ sözleri üzerinden dört yıl geçti, dolar rekor kırdı!46 izlenme
Gazeteci Müyesser Yıldız hakkında tahliye kararı68 izlenme
Son anket: AKP'de dikkat çeken çöküş!40 izlenme
Yaz ortasında kömür yine sahnede! AKP ilçe başkanlığının kapısında kömür torbaları144 izlenme
İtirafçı avukat her şeyi bir bir anlattı: Engin ve Dilan Polat'ın o satışları da sahteymiş!44 izlenme
Alibaba hisseleri, kurucu Jack Ma'nın bir yılın ardından Çin'e dönmesiyle Hong Kong borsasında yüzde 5'in üzerinde bir artış gösterdi
Bir yılda 4 bin 579 inşaat şirketi kapandı!
Ali Erbaş hacca 4 bin görevli götürmüş: Ütücüsü bile hacı olmuş!
Barış Atay'ın katıldığı programda polislerle ilgili sözleri gündem oldu!