Türkiye’de koronavirüsten ilk ölüm vakası olarak kayıtlara geçen İstanbulBeyoğlu’ndaki Melis Eczanesi’nin sahibi İhsan Giray’a (89) virüsü bulaştırdığı söylenen kalfası Ekrem Öztürk’ün de (71) dün hayatını kaybettiği öğrenildi.
Öztürk, koronavirüsü eczaneye gelen bir Çinli’den kapmıştı. Medyascope’a konuşan Ekrem Öztürk’ün aile yakınları, “20 günden fazla bir süredir, Sultan Abdulhamit Han Hastanesi’nde yoğun bakımda yatıyordu. Bronşit diye ayakta gitmişti, sonrasında doktorları hastalığın zatürreye çevirdiğini söylemişti, ardından koronavirüs olduğu ortaya çıkmıştı, bugün de kaybettik” dedi.
25 yaşındaki genç geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti...67 izlenme
'Kaftancıoğlu değil, ifade özgürlüğü yargılanıyor'103 izlenme
Türkiye'nin ünlü markası Bernardo iflas etti49 izlenme
Savcılık, Ayşe Tuba Arslan ve katilini uzlaştırmaya çalışmış120 izlenme
Beyaz eşya satışları çakıldı: Yüzde 9 azalma50 izlenme
Başkent'te alışveriş tutarı "50 TL"nin altında diye 80 yaşındaki yaşlı kadın zorla servis aracından indirildi!95 izlenme
Emeklilerin gündeme gelmesini engellediler24 izlenme
Mansur Yavaş İmamoğlu'nu ziyaret etti! "Duruşmalar canlı yayınlansın"11 izlenme