24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 100 bin imzayla aday olacaklar için süreç bu sabah başladı. İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi üyeleri seçim kurulları önünde stant kurdu. Adaylar için imza verme işlemi 9 Mayıs'a kadar 08.0020.00 saatleri arasında yapılacak. Bazı ilçe seçim kurulları önünde yoğunluk nedeniyle kuyruklar da oluştu. Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylık başvurusu için YSK'ya başvuruda bulundu.
.jpg)
MERAL AKŞENER'DEN AÇIKLAMA
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener saat 11.00 sıralarında seçim kurulu binasına geldi. Binadan çıkan Akşener burada toplanan partililere de kısa bir konuşma yaptı. Akşener, "100 bin imza için tek güvendiğimiz yer milletimizin iradesiydi" dedi. Meral Akşener, "Bugün görülüyor ki bu güvenimiz son derece doğru. Allah'ın izniyle Ali kıran baş kesen devri sizlerin iradesiyle sona erecek"diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorusu olduğunu belirten Akşener, "Kıbrıs'la ilgili yaptığın yanlış politikalar sonucunda Kıbrıs'ı verdin mi ? Buna müsaade etmeyeceğiz . Ayağınızı denk alın" ifadelerini kullandı.
İŞTE KARELER
İşte ilçe seçim kurulları önünde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için verilen imzalardan görüntüler:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
https://odatv.com/turkiyeimzamasalarinda04051830.html
Hocalar toplantısında "Allah nerede?" tartışması ‘AK Parti giderse kazanımlarımız kaybolur'467 izlenme
İnan Güney'i yıkan fotoğraf! Kızının gözyaşları görünce 'Öyle bir ahım var ki' deyip Silivri'den seslendi13 izlenme
Vekilin sağlık harcaması asgari ücreti aştı12 izlenme
Siyanürlü katliam CHP’li başkana takıldı!74 izlenme
Ali Yerlikaya kendini çok fena trolledi: Yanlış mesajı böyle paylaştı17 izlenme
Suriye’de müebbet hapis cezası aldı, hapisten kaçıp Türkiye’ye geldi! Şimdi bu sığınmacı mı?32 izlenme
Deprem yardımlarını çalan polis: "Kaybolmasın diye evime götürdüm!"31 izlenme
Semih Kaya'nın mahkemeye sunduğu fon belgeleri sahte çıktı26 izlenme
Bilgisayarın fiyatını ilk duyduğunda 'Kasaya bak, 2400 TL. Bir de ekonomi kötü diyorlar' dedi, gerçeği duyunca şoke oldu!
Lüks şato vurgunu: 'Peri Masalı' diye satmışlardı... Kuveytlilerden milyonlarca dolar almışlar
İsmail Saymaz Kur'an kursundaki skandal tecavüz olayını anlattı, Diyanet Başkanı'na terletecek soruyu sordu!
Darphane açıklama yaptı "1 liranın maliyeti 3 lira değil" dedi ama gerçek maliyeti de açıklayamadı!