Halktv'nin haberine göre, Türkiye’de kargo alanında faaliyet gösteren MNG Kargo'nun Alman DHL firmasına satış işlemi resmen onaylandı. Hisse devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türkiye’de kargo alanında faaliyet gösteren MNG Kargo, resmi olarak DHL ailesinin bir parçası oldu.
DHL Group, Türk kargo teslimat şirketi MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. (MNG Kargo) ve iştiraklerinin satın alma işlemini tamamladı.
DHL eCommerce CEO’su Pablo Ciano, “MNG Kargo’nun kargo teslimat hizmetlerindeki uzmanlığı ve yurt içindeki yaygın ağı, Türkiye’deki hizmet teklifimizi daha da genişletmemize ve sınır ötesi Avrupa kargo ağımızı geliştirmemize yardımcı olacak. Yeni çalışma arkadaşlarımıza sıcak bir “hoş geldiniz” diyoruz ve yurt içi ve ötesindeki muazzam eCommerce potansiyelinden birlikte yararlanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
800 ŞUBESİ VAR
Bu satın alma, Türkiye’de halihazırda mevcut olan çeşitli DHL bölümleriyle iş birliği yoluyla, DHL Group müşterilerinin Türkiye içinde ve sınır ötesinde benzersiz lojistik tekliflerinden faydalanmalarını sağlayacak.
Türkiye'nin tüm şehirlerinde 27 transfer merkezi ve 800'ü aşkın şubesi ile hizmet veren MNG Kargo, DHL eCommerce biriminin bir parçası olacak ve DHL eCommerce Avrupa kargo teslimatı ağını tamamlayacaktır.
Dijitalleşmeye yatkın, genç ve dinamik bir nüfusa sahip olan Türkiye'deki eticaret pazarının, önümüzdeki yıllarda AB pazarlarından daha yüksek, çift haneli büyümesi bekleniyor.
DHL eCommerce’in yaygın global ağını ve dijital uzmanlığını MNG Kargo'nun yerel ayak iziyle birleştiren DHL Group, Türkiye pazarının yüksek büyüme potansiyelinden yararlanmayı hedefliyor.
Yeniçağ
AKP Isparta Aksu'da bir oyla kazandı, CHP itiraz etti42 izlenme
Meclis'te taciz protestosu: Polislerden kadın vekillere engel!24 izlenme
Tuborg grubuna zam geldi!57 izlenme
Grand Kartal Otel'in çalışanından vahim itiraf! "Otel müdürü diyor ki kimseyi uyandırmayın yangın alarmlarını kapatın. Otelde duman sensörü de yoktu"43 izlenme
Oruç Reis'in ihalesini alan şirket adresinde yok!70 izlenme
Reuters’tan Türkiye analizi: AB diplomatları konuştu "Türkiye'nin değiştiğini göstermek için çok büyük bir jest yapması gerek"66 izlenme
Erdoğan tabutla tehdit etmişti! Bu sene iptal edilebilir!191 izlenme
Göz yaşartan hayırseverlik!117 izlenme
Akrepli ve AKP’li çete lideri
Tanju Özcan sığınmacıların tabelasını söktü: 'Ben görevde olduğum sürece, bizden habersiz Bolu’da hiç kimse bu tür tabelalar asamaz, asamayacak'
Cezaevi nüfusu 24 ülkeyi geçti
İSKİ 1000 liralık çanta hediye etti! AKP’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi… Hepsi aldı…!