İstanbul'da bulunan ve Türkiye'nin en büyük 4 AVM'sinden biri olan Marmara Forum, 250 milyon Euro karşılığında satılıyor. Mehmet Gezer ve ortakları ile görüşmelerde son aşamaya gelindiği belirtilirken, anlaşma sağlanması halinde dev AVM'nin yeni sahibi Artaş Grubu olacak.
Marmara Forum ve Forum İstanbul’un da olduğu 9 dev AVM için geçtiğimiz yıl konkordato kararı verilmiş, devam eden süreçte mali darboğaza giren alışveriş merkezlerinin yüzde 40'ı, LC Waikiki’nin büyük ortağı Küçük Ailesi’ne satılmıştı.
Söz konusu satış işlemlerinin dışında tutulan ve Türkiye'nin yüzölçümü açısından en büyük 4. AVM'si olan Marmara Forum'un Artaş Grubu'na satılması için son aşamaya gelindiği öğrenildi.
250 MİLYON EURO
Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Forum AVM'lerin satışı için Küçük ailesi ile el sıkışan Mehmet Gezer, şimdi de Marmara Forum'un satışında Süleyman Çetinsaya yönetimindeki Artaş Grubu ile anlaşmaya yakın.
Son aşamada gelen görüşmelerde masadaki rakamın ise 250 milyon Euro seviyesinde olduğu aktarıldı.

Tele1
Yeni tablo ortaya çıktı: İşte 2023'te beklenen zamlı emekli maaşları!68 izlenme
Depremdeki can kayıplarından dolayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar hakkında suç duyurusu41 izlenme
Kalben'in taşıdığı pankart geceye damgasını vurdu! Ayşenur Halil - İkbal Uzuner ve Minguzzi...18 izlenme
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltısında yeni gelişme: Şikâyetçinin ifadesini ses kayıtları yalanladı!37 izlenme
SSK ve Bağ-Kur emeklisine orantılı zam yapılacağını yandaş gazete tarih vererek açıkladı44 izlenme
TBMM'de Akın Gürlek krizi! AKP'li Osman Gökçek'ten CHP'li Mahmut Tanal'a yumruklu saldırı!20 izlenme
Mustafa Kemal Atatürk'ü, Diktatörler listesine koydular! Rezil ödevi gören Büyükelçilik harekete geçti23 izlenme
Kripto paralarda SEC düşüşü32 izlenme
10 ayda 21 bin şirket kepenk indirdi
Mazbata sonrası İBB'de ilk değişiklik! Sosyal medyada olay oldu!
ABD'li siyahi gençten Atatürk'e övgüler: "Bir adamın cesareti sayesinde... Mustafa Kemal bağımsızlık mücadelesine öncülük etti"
Kahramanmaraş Pazarcık'ı bu kez de fırtına vurdu: Bir kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı