Manavgat ve Marmaris'teki yangınlardan sonra Bodrum ve Didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine yaklaşıyor.
Marmaris Armutalan bölgesindeki ormanlık alanda 13.05 sıralarında yangın çıktı. Tek noktadan başlayan yangında, alevler, kuru otalar ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yerleşim yerleri ve oteller yaklaşık 100 metre mesafedeki yangında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.
Türkiye 'sabotaj' ihtimalini konuşurken bu kez de Bodrum ve Didim'de yangın çıktı. İki ayrı bölgeye de ekipler sevk edildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini, etkilenen 58 vatandaşın ise tedavilerinin devam ettiğini bildirdi. Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçesi, Aydın'ın ise Didim ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı, "Marmaris'te çıkan orman yangınına yönelik söndürme çalışmalarına, gelen talep üzerine Deniz Kuvvetlerimize ait tanker, arazöz, keşif aracı ve personelin yanı sıra bir İHA ile destek sağlanmaktadır" bilgisini verdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir" açıklaması yaptı.
AKP'li Meclis üyesinden Atatürk'e skandal hakaret!116 izlenme
Amerika'da 2020 model Mustang kaç para biliyor musunuz? Türkiye'de ancak kaymak takımın çocukları alıyor46 izlenme
AKP'de eski defterler açıldı: "Sakalımı kestiler, ben onların kolunu kopardım"22 izlenme
Meclis Başkanı Şentop nihayet Lozan'ın sırrını açıkladı! "Lüzumsuz bir tartışma. Gizli bir madde yok"46 izlenme
İmamoğlu kendisini terörle suçlayan vatandaşı şapır şapır terletti, sorduğuna soracağına pişman oldu!47 izlenme
Kural herkese farklı işliyor! Polis 'iki güzel kız'a ceza yazmak yerine bakın ne yaptı!146 izlenme
Tutuklanan üniversiteli gencin babası isyan etti: "Hırsızlık yapan, dolandırıcılık yapanlar bırakılıyor, bizim çocuklarımız hiçbir şey yapmadı. Oğlum Temmuz'a gözlüğünü bile vermemişler"29 izlenme
'Çiftçi batık durumda, ekonomi kötü' diyerek zamları eleştiren vatandaş 'Bugün seçim olsa oyum Erdoğan'a!'79 izlenme
Yaşlı kadının yardım çığlığı yürek dağladı: 'Oğlum taşların altında Süleyman Soylu buraya gel, Erdoğan nerdesin?'
Fatih Portakal'dan Metin Feyzioğlu ile ilgili bomba iddia!
Ekonomist İbrahim Kahveci AKP'nin yağma düzenini anlatıyor '82 milyon insan 5 şirket için çalışıyor !'
Kritik kabine toplantısı öncesi KYK borçlusu gençlerden çağrı