İstanbul Fatih'te dün yaşanan Türkiye'nin gündemine oturacak bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Semih Çelik, 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i bir saat içinde katletti. Çelik, öldürdüğü genç kız İkbal Uzuner'in başını kesip surlardan aşağı attı. Ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlayarak intihar etti. Dehşet veren olayda Semih Çelik'e ait yeni bilgiler de gün yüzüne çıktı.

(İkbal Uzuner)
Kasaplık yaptığı öğrenilen Semih Çelik'in psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce 5 kez tedavi gördüğü ortaya çıktı. Çelik hakkında daha önce 2 kez kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi.

Fatih nüfusuna kayıtlı 19 yaşında ve suç kaydı olmadığı tespit edilen Semih Çelik, bir kez intihara kalkışmış.

Korkunç olayın ardından Çelik'in babası Adem Çelik ilk kez konuştu.

HaberTürk'ten Mustafa Şekeroğlu'na konuşan Adem Çelik, Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih’te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi.
Kuryelik yapana baba Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi. Çelik, oğlunun bu hastalıkları nedeniyle tedavi gördüğünü de ekledi.

Dehşete kurban giden Ayşenur Halil bugün öğlen namazından sonra, İkbal Uzuner ise ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Katil zanlısı Semih Çelik de bugün öğlen namazı sonrası toprağa verilecek.
Sözcü
Türk Lirası hızla eriyor: Dolar 15.60'ı aştı! İşte piyasalarda son durum28 izlenme
Onur Şener cinayeti sonrası bir istek şarkısı dehşeti daha!90 izlenme
İşte bomba Andan Oktar raporu973 izlenme
En gözde 5 müteahhit 5 yılda 161 milyar liralık iş aldı!54 izlenme
3 milyon liralık israf hakkında yeni gelişme: “Ya CİMER ya Sağlık Müdürlüğü yalan söylüyor”142 izlenme
İmamoğlu’nun avukatına adli kontrol talebi26 izlenme
AKP'li İBB yönetiminin seçim oyunu ortaya çıktı: Ray döşemeden test sürüşü yapmışlar!97 izlenme
İmamoğlu'na destek için diplomasını yırtmıştı: Emniyet ifadesi ortaya çıktı27 izlenme