Home
21 Nisan 2022 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş: "Benim de elektriğim kesildi"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş da elektriğinin kesildiğini duyurdu.


Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, zamlar geri alınana kadar faturasını ödemeyeceğini açıklayan ve bugün elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntılayarak kendisinin de benzer bir durum yaşadığını söyledi.

Aybaş, "Bugün benim de elektriğim kesildi Faturayı yatırmadım. Askıda elektrik faturası varsa büyükşehirlerin, esnaflar olarak yararlanmak isteriz Karanlıkta kaldık" ifadesini kullandı.


halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye, 2023'ün ilk 8 ayında deniz salyangozu ihracatından 11.6 milyon dolar kazandı Dağlık Karabağ krizinde son durum… Ermenilerden itiraf gibi açıklama! "5 kilometre kaldı" Tarikat yurdundaki istismar skandalında iğrenç gelişme: Süleymancılar olayı kapatmak için ailelerle pazarlık yapmış! TL aşırı değer kaybedince, Hintliler İngiltere’den gelip Kuşadası’nda 3 gün 3 gece düğün yaptı