Terör örgütü PKK yine hain bir saldırı düzenledi. Biri erkek biri kadın teröristler Türkiye'nin gözbebeği TUSAŞ'ın Akademi girişinde vardiya çıkışı saldırı düzenlendi. Hainler, dört TUSAŞ çalışanı ve gasbettikleri taksinin sürücüsü şehit etti.
Askeri teknolojilerinin geliştirildiği TUSAŞ'ın güvenliğinin özel işletmeye verilmesi terör saldırısının ardından eleştiri konusu oldu. Buna dikkat çeken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mutlaka TUSAŞ'ın devlet tarafından korunması gerektiğnii dile getirdi.
Özel güvenlik meselesinin ardından TUSAŞ'ta liyakatsizlik gündeme geldi. AKP'li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yeğeni Sercan Oktay'ın TUSAŞ İdari ve Sosyal İşler Genel Müdürü olduğu ortaya çıktı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da "Sercan Oktay. Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yeğeni. İlaç represantı olarak çalışırken, hiçbir teknik bilgi ve tecrübesi yokken, 2017’de TUSAŞ Tesisler Onarım ve Bakım Müdürlüğüne atanıyor. Yerinde ODTÜ elektrik mühendisi olan 20 yıl tecrübeli biri varken, onu alıp bu arkadaşı atıyorlar. Bu büyüklükteki bir şirkette, bütün tezgahların, tesisin bakımından sorumlu olan kişi. Bu arkadaş atandıktan sonra dört ay odasından çıkmıyor aman birisi bir soru sormasın diye. Üstelik daha fazla maaş alsın diye, bir alt şirket kurup şimdi onun başına genel müdür olarak atanıyor" dedi.
TUSAŞ'ın gibi çok kritik bir kurumda AKP'li üst düzey ismnini yeğeinin gerekli şartları olmadan müdürlük yapması dikkat çekti.

Oktay'ın sosyal medya hesaplarından sık sık amcası Fuat Oktay'ın fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Sercan Oktay'ın önceki dönem AKP'li Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'a maket savaş uçağı hediye ettiği de görüldü.

halktv.com.tr
AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun kullandığı pudra şekerinin skeci çekildi!103 izlenme
Son İstanbul anketi: Fark 3.3 puan25 izlenme
Öcalan'ın "başarılı olmazsa Bahçeli'ye darbe yapılacak" dediği iddia edildi6 izlenme
Türkiye'ye kaçak yollarla giren Afganlar ellerinde bıçaklarla video çekip yayınladılar!29 izlenme
Bir zam da öğrenci katkı payına26 izlenme
Uzmandan dikkat çeken tespit! "Tamamen bilim dışı"64 izlenme
Bilal Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' açıklaması: "İsrail ile ticareti keselim diye 3 milyar doların üzerinde cari fazlamızdan feragat ettik"17 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın attan düştüğü park hakkında flaş karar!80 izlenme