Anasayfa1
10 Eylül 2026 ( 20 izlenme )
Reklamlar

Ulaşılamayan CHP'li belediye başkanı Erdoğan'ın masasında çıktı


AKP'ye geçeceği iddiaları sonrası telefonunu kapattığı ve kendisine ulaşılamadığı öne sürülen CHP'li Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AKP Genel Merkezi'ndeki toplantıda ortaya çıktı. Fıçı'nın AKP'li kadın belediye başkanlarıyla birlikte fotoğrafının paylaşılması dikkat çekti.



AKP'ye geçeceği yönündeki iddiaların ardından telefonunu kapattığı ve kendisine ulaşılamadığı öne sürülen CHP'li Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında görüntülendi.

Fıçı, AKP'li kadın belediye başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AKP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Ulaşılamayan CHP'li belediye başkanı Erdoğan'ın masasında çıktı  Resim : 1

SAMİMİ FOTOĞRAF AKP'NİN SAYFASINDA PAYLAŞILDI

Toplantının ardından çekilen toplu fotoğraf, AKP'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Fotoğraf, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kadın belediye başkanlarımızı kabul etti" notuyla yayımlandı.

Fotoğrafta CHP'li Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'nın da yer alması dikkat çekti.

Fıçı'nın toplantıya AKP'li kadın belediye başkanlarıyla birlikte katılması, daha önce gündeme gelen "AKP'ye geçecek" iddialarını yeniden gündeme taşıdı.

Öte yandan toplantının ardından Fıçı'nın CHP'den istifa ederek AKP'ye geçip geçmeyeceğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

NEFES

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Prens William: Ortadoğu'daki çatışmalar mümkün olduğu kadar çabuk sona ermeli Milyonlarca vatandaşın e-devlet üzerindeki tüm bilgileri internet üzerinden satışa çıktı! Harf Devrimi üzerinden Cumhuriyet'i hedef alan AKP'li Mahir Ünal'a tokat gibi cevap! Barış Pınarı Harekâtı’na giden askerlerimizden mesaj var !