Türkiye'de pandemi tedbirleri kaldırılmasına rağmen süren müzik yasaklarının ardından konser ve festivallerin iptal edilmedi toplumda endişelere neden oldu.
Sanatçı İlkay Akkaya da konserlerine yasak getirilen isimler arasında yer aldı. İlkay Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 31 Ekim'de düzenlenen konserinin yasaklanmasına neden olan dilekçeyi paylaştı.
İlkay Akkaya, "Bu dilekçeye istinaden konser yasaklamak nasıl da zavallı bir durum" ifadelerini kullandı.
Sanatçı İlkay Akkaya'nın paylaştığı ve Bursa Valiliği'ne Nilüfer Ülkü Ocakları Başkanı ismiyle sunulan dilekçede, "Ülkü Ocakları Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak Nilüfer İlçemizde 31.10.2022 tarihinde düzenlenecek sözde sanatçı İlkay Akkaya'nın konserinin iptalini talep ediyoruz. Adı anılan bu sanatçı terör örgütünün propagandasını yapmakta, terör örgütü liderinin fotoğrafının altında poz vermekte, öldürülen terör örgütü mensuplarının resimlerini paylaşarak anmaktadır. Ceyhan ilçesinde gerçekleşecek konseri, Mardin ve Mersin konserleri ilgili kaymakamlık ve valilik tarafından iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.
'Nilüfer Ülkü Ocakları' başkanı imzalı dilekçede konserin yasaklanması talep edilirken valiliğin bu isteği kabul ettiği görüldü.
Kaynak: Gerçek Gündem
İBB soruşturmasında iki itirafçı daha serbest!30 izlenme
Pazar yerinde bıçak kemikte! Vatandaş artık 'eti sıyrılmış kemik' alıyor!68 izlenme
“İmamoğlu’na saldırının sebebi tükenmişlik sendromu”111 izlenme
Sıra Şirince’ye geldi! AKP’li meclis üyesi bile isyan etti!390 izlenme
Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel: Can kaybı artıyor46 izlenme
Ekonomide kritik tablo 'Maaşlar ödenemeyecek'548 izlenme
CHP’li vekiller kayıp 309 milyon liranın peşine düştü!156 izlenme
Eski AKP’li başkan seçimle ilgili evrakları yakarken yakalandı!40 izlenme
Vatandaş TÜİK'in enflasyonuna inanmıyor: "İyiye gidiş yok, daha da kötüye gidiyor"
Gaziantep’te damadın, kayınpederi ve eski eşini pompalı tüfekle öldürdüğü anlar kameralara yansıdı
Diyanet projesiyle 'insan kaçakçılığı': 15 yaşındaki çocuk 'dede' yapılmış, yurt dışına gönderilen 20 kişi geri dönmemiş!
Esenyurt'ta hamile kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı