Anasayfa1
09 Kasım 2024 ( 29 izlenme )
Reklamlar

Üniversite öğrencileri barınma ve gıda sıkıntısı yaşarken Rektörün makam odasına 6 milyon liralık harcama!


Kayseri Üniversitesi rektörünün 6 milyon TL'ye makam odasını yenildiği öğrenildi. Odasına ses yalıtımı ve banyo yaptıran rektörün, koltuklarının da hakiki deri olduğu bilgisine ulaşılırken, ülkede üniversite öğrencileri barınmanın yanı sıra yeterli beslenmek için gıdaya ulaşmak konusunda sıkıntılar yaşadığı biliniyor.


Kayseri Üniversitesi’nde tartışma yaratacak bir harcamaya imza atıldığı öğrenildi. Rektörlük koltuğunda oturan Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın, makam odasını ve makam katını yenilemek için milyonlarca lira harcadığı ortaya çıktı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgide, 6 milyon TL karşılığında Rektör Karamustafa ile özel kalem müdürünün makam odası yenilenecek. Rektör Karamustafa’nın odası iki kat büyütülecek, makam odasının arkasına ise dinlenme odası ile banyo yapılacak.

Tadilatın yanında makam odasının mobilyaları da yenilenecek. Rektörün makam ve dinlenme odası ile banyosunun duvarlarının ses yalıtımlı olması için harcamaların yapıldığı belirtilirken, BirGün’ün ulaştığı Kayseri Üniversitesi yetkililerinin ise konuya ilişkin bir açıklama yapmadıkları öğrenildi.

Kaynak:Birgün

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cemaat güzellemeleri ! Kadir Topbaş'ın, fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi! Zam üstüne zam gelen ayçiçek yağını alan vatandaş evine törenle girdi! AKP'li vekilden itiraf gibi açıklama: "Milleti canından bezdirdi!"