Türkiye genelinde kar yağışı merakla beklenirken, milyonlarca vatandaşın dikkati hava durumu hakkında yorumlarda bulunan uzmanlara çevrildi.
Yaptığı yorumlarla yüz binlerce kişi tarafından takip edilen ve gazetelerin sıklıkla referans aldığı isim olan Kerem Ökten hakkında dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Bugüne kadar kendisine yönelik bilgilerin yer aldığı internet sayfalarında "İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği bölümü mezunu" olarak tanıtılan Kerem Ökten için 'sahte diploma' uyarısında bulunuldu.
"DİPLOMASI SAHTE, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"
İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya ilişkin "İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak böyle bir mezunumuzun olmadığını kamuoyuna saygı ile duyururum. Bu sahte diploma olayı için suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

KEREM ÖKTEN'DEN KÜFÜRLÜ YANIT GELDİ
Kadıoğlu'nun açıklamalarının sosyal medyada gündem olmasının ardından Kerem Ökten, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ökten'in yapmış olduğu "Lodosla gelen Kıştan, gülerek gelen p*şttan kork!" şeklindeki paylaşım, Kadıoğlu'nun açıklamalarına cevap olarak yorumlandı.
REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ DEDİ, TAKİPÇİLERİNDEN AVUKATLIK İSTEDİ
Ökten, Kadıoğlu'nun 'sahte diploma' açıklamalarına yönelik "Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bırakın sallasınlar. Bunlara inat meteorolojiye daha fazla mesai harcayım..." ifadelerini kullandı.
Konu hakkında bir paylaşım daha yapan Ökten, takipçilerinin hukuki bilgisine başvurarak "Avukatlığımı yapmak isteyen takipçim varsa; lütfen özelden görüşelim. Her bana edilen hakaret için tazminatın tamamını avukatıma vereceğim. İyi bir kazanç..." dedi.

halktv.com.tr
Eğitimde gericileşme devam ediyor: Ortaokul ve liselerde zikirmatikle salavat zinciri!139 izlenme
New York Times: "Erdoğan’ın iktidarı sallantıda"48 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada'dan dolar yorumu "Bitmesine imkân yok"56 izlenme
Devlette çalışan kişi sayısı 5 milyona yürüyor!69 izlenme
Vatan millet edebiyatı yapan İstanbul Taksiciler Odası Başkanı’ndan sonra Antalya Taksiciler Odası Başkanı da devleti dolandırmış44 izlenme
‘Vatandaş 5 lira ucuz alayım diye Ulus Hali’nde 3 tur atıyor’46 izlenme
Diyanet'in ödeneği 114 üniversiteyi geride bıraktı58 izlenme
Çocukları sıraya sokup tarikat liderinin elini öptürdüler44 izlenme