Home
20 Haziran 2024 ( 40 izlenme )
Reklamlar

Uşak'ta 40 saat süren orman yangınında acı tablo ortaya çıktı


Uşak'ta önceki akşam çıkan ve 40'ıncı saatinde kontrol altına alınan yangının zarar verdiği tarım arazileri ile ormanlık alan, havadan görüntülendi.


Uşak'ta kent merkezine bağlı Akbulak köyü yakınlarında tarım arazileri ve ormanlık alanda salı günü 18.30 sıralarında çıkan ve bu sabah kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. 

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangının ardından, bölgede yanan alanlar gri ve siyaha büründü. 

Dronla havadan çekilen görüntülerde, alevlerin zarar verdiği tarım arazileri ile ormanlık alan yer aldı.

Ege Postası

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İçişleri Bakanlığı ile AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın 'ışık' polemiğine tepki yağdı! Kayyum Gürsel Tekin gülerek bunları söyledi: "Bütün genel başkanlarımı özledim" Antrenöre, 6 erkek çocuğa istismar iddiasıyla 90 yıl hapis istemi! Ağrı İŞKUR Müdürü Gıyas Güven'le ilgili Skandal İddia! Görüntüleri tepki çekti.