Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında evlendirildiği ve cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin dava açıldı.
Baba Yusuf Ziya Gümüşel ile anne Fatıma Gümüşel’in 22 yıl 6 aya kadar, imam nikahıyla evlendirildiği Kadir İstekli ise 67 yıl 10 ay 15 güne kadar hapsi isteniyor.
İddianameyi kabul eden Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi ilk duruşma için 22 Mayıs 2023 tarihine gün verdi.
Davaya ilişkin yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. İlk duruşmaya tutuksuz sanıklar baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel katılmayacak.
DAVETİYE GÖNDERİLDİ
Sanık anne ve baba duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılacak.
Öte yandan mahkeme tarafından hazırlanan tensip zaptında, tutuksuz sanık Kadir İstekli'ye ise duruşmaya katılması için davetiye gönderilmesine karar verildi.
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı duyurdu: Rakıya zam geldi!72 izlenme
Genç yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Atatürk ile ilgili soruyu bilerek 1 milyon TL'lik soruyu açtırmayı başardı!51 izlenme
HÜDA PAR'ın seçim vaadi: Şeyh Said26 izlenme
İhanet böyle yapılıyor! 'AKP döneminde İETT'de işe girenler, İmamoğlu'nu halkın gözünden düşürmek için elinden geleni yapıyor!'123 izlenme
Son snkette dengeler değişti! Yüzde 9 oy oranı olan parti barajı geçemiyor13 izlenme
BM'nin Türkiye kararını ABD ve Rusya veto etti93 izlenme
Yine Metro Turizm yine taciz skandalı!1731 izlenme
Otobüs biletlerinde kredi kartına taksitli satış dönemi: Gidiş var, dönüş yok!38 izlenme