Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve pazar günü dere yatağında çuval içerisinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ülkenin gündeminde. Narin Güran cinayetindeki sır perdesi aralanmaya çalışılırken Muharrem İnce ve Sezai Temelli Narin Güran paylaşımlarında birbirlerine girdi. İki isim birbirine "Allah belanızı versin" dedi.
Muharrem İnce X hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!Bir çocuğun alçakça katledilmesini fırsat bilerek Kürdistan gevelemesi yapanlar, bu suça hepiniz ortaksınız! Öğretmenleri katledenlerin arkasında durduğunuz için o topraklarda cehalet, iş makinalarını yaktığınız için o topraklarda sefalet hüküm sürüyor! Evet Allah belanızı versin! O çocuğun ve hikayesini bilmediğimiz onun gibi yüzlercesinin ahı sizi tutsun!" ifadesini kullandı.

DEM Partili Sezai Temelli'den de İnce "Allah senin belanı versin" yanıtı geldi. Temelli X hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Allah senin belanı versin; bir çocuğun katline karşı çıkmak yerine karşı çıkanlara beddua edecek hale düşmek suç ortaklığıdır…"

Sözcü
Yozgat Havalimanı'nın maliyeti 9 kat arttı!46 izlenme
Kuveyt'te imam görünümlü şahıs programda kadına "başörtüsü takmazsan yerin cehennem" deyince, kadın adama tokat attı sonra üzerine meyve suyu, bardak ve sandalye fırlattı57 izlenme
Müthiş iddia! "Rize'de mazot çiftçiye 4 TL'den Mehmet Cengiz'e 1.15 TL'den satılıyor"65 izlenme
Mansur Yavaş TRT'ye ateş püskürdü: "Manipülatif haberinizi derhal düzeltiniz!"28 izlenme
ABD uyardı "Türkiye’de Covid-19 uyarı seviyesi 3’e çıktı, Türkiye'ye gitmeyin!"84 izlenme
Barcelona'ya bile gitmişler... Mehmet Akif operasyonunda 'aynalı yatak odası' ayrıntısı22 izlenme
Vatandaş 'Herkes konuşmaya korkuyor. Ben artık korkmuyorum. 5 liranın hesabını yapar olduk' diyerek isyan etti !223 izlenme
AKP'den iş ve ihale itirafı ! 'Kim AKP'ye oy verdiyse ihaleleri onlara vereceğim, yandaşları işe alacağım !'862 izlenme
Özgür Özel'den kurultay adımı: Mahkemeye başvurdu
Adaletin Saray’ı da gecikti: Milyonlar harcandı
Bomba iddia! 'Erdoğan sanık sandalyesine oturtulacak'
Hakan Fidan'a İsrail protestosu, 2 gözaltı! "Allah Aşkına bu ihaneti kesin, ticareti bitirin, limanlar Siyonizme kapatılsın. Kahrolsun sizin ticaretiniz"