ABD Başkanı Trump Türkiye gelirken uçağının radar ekran görüntülerini TV’lerin canlı yayınlaması, eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’yı rahatsız etti.
ABD Başkanı Trump’ın Türkiye gelirken uçağının radar ekran görüntüleri ve TV’lerin de bunu canlı yayınla vermesi eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’yı rahatsız etti.
Yeliz olarak tanınan Çamlı, “Uçağın hareketini heyecanla veren TV kanalları adına, derin bir mahcubiyet duyuyor ve utanıyorum” dedi.

Yeni Yol Grup Başkanı Mehmet Emin Ekmen de Çamlı›ya “O ziyaret için 10 milyar TL’ye apron yapılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” dedi. Çamlı, 2017 yılında Meclis’te Anayasa değişikliği görüşülürken «Yeliz» kullanıcı adıyla X’ten canlı yayın yapmış, ancak yanlışlıkla kameraya yüzünü gösterince sahte hesap kullandığı belirlenmişti. Muhalefet de adını “Yeliz” koymuştu.
Sözcü
İşte pırlantadan vergi alınmasını engelleyen 6 AKP'li vekil!25 izlenme
Sinan Ateş soruşturmasında kritik gelişme: Yeni savcı atandı!50 izlenme
Fatih Terim Fonu mağdurları değil banka şikâyetçi olmuş! Yargıya güvenmek yerine Erdoğan'a gidip yardım istediler44 izlenme
İsrailli Bakan saldırıya uğradı! ‘Ülkeyi mahvettiniz defol buradan’66 izlenme
AKP'ye geçen Özlem Çerçioğlu 'ihaleye fesat karıştırma' davasında beraat etti!28 izlenme
BİSAM: Açlık sınırı martta 9 bin 752 TL’ye yükseldi42 izlenme
Son seçim anketi: Cumhur İttifakı yüzde 40’ın altında!63 izlenme
FETÖ'den yargılanan vali yardımcısı hala görevde!93 izlenme