İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında İpekyol markasının sahibi Yalçın Ayaydın'ın oğlu, AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın'ın kuzeni aynı zamanda AKP'li Aydın Ayaydın'ın da yeğeni Mert Ayaydın da gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildikten sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme Mert Ayaydın hakkında kararını verdi.

Adliye ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye çıkarılan Mert Ayaydın hakkında ev hapsi uygulanmasına karar verdi.

AKP'li Aydın Ayaydın, Mert Ayaydın'ın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınması karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi. Odatv'nin haberine göre, Aydın Ayaydın şunları söyledi:
"Şaşkınım ben de sizlerden öğrendim, bu çocuk yurt dışında uzun süre kalan eğitim alan, temiz kültürlü birisi. Yani sigara dahi kullanmayan biri. Yani şu an emniyet aşamasında savcılığa henüz sevk edilmedi. Bizler de süreci takip ediyoruz."
"Bizim ailede bu tür şeyler görülmüş değil. Gözaltı gerekçesiyle ilgili herhangi bir açıklama da yapılmadı. Şu an konuyla ilgili tam ne olduğunu anlamış değiliz, Çok şaşkınım."
Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz, 7 anketin ortalamasını açıkladı, AKP ve MHP'de büyük düşüş!80 izlenme
İşte asgari ücret masasındaki rakamlar51 izlenme
Sinan Ateş suikastında özel harekâtçıların ifadesi ortaya çıktı!136 izlenme
Dolar/TL haftaya rekorla başladı41 izlenme
'Türkiye'den Londra'ya 100 milyar dolar kaçırıldı'1183 izlenme
TÜİK açıkladı, inşaat resmen durmuş!121 izlenme
Kaftancıoğlu’na verilen ceza dünyanın gündeminde!39 izlenme
İran füzelerinin İsrail'de yarattığı yıkımın görüntüleri gelmeye devam ediyor36 izlenme