Filistin asıllı olan Suriye uyruklu Ahmet Mohammad Dwla, kızları Amara ve Lamur Dwla (12) ile birlikte 4 ay önce Şanlıurfa’da Sıhmaksut Mahallesi’ndeki bir eve yerleşti.
İnşaatlarda kalıpçı ustası olarak çalışan baba Dwla, kızı Amara’yı evlendirmek istedi. Kızının buna karşı çıkmasına kızan baba, Amara’yı dövdükten sonra banyoda üzerine tiner dökerek ateşe verdi.

Cani baba tutuklandı.
ÇIĞLIKLARI DUYULMASIN DİYE MÜZİĞİN SESİNİ AÇTI
Baba, sesin duyulmaması için yüksek sesle müzik açtı, sonra küçük kızı ile evden kaçtı. Kapıyı kırıp içeri giren komşuları tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Amara Dwla doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.
Amara Dwla’nın, hastaneye götürülürken babası ve kız kardeşinin ismini verdiği ortaya çıktı.
Ölen kızın ifadesi üzerine harekete geçen polis, Ahmet Mohammad Dwla ile Lamur Dwlayı yolda yürüdükleri sırada gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgusunda suçunu kabul etmeyen Ahmet Mohammad Dwla, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, kızı Lamur Dwla ise devlet koruması altına alındı.

12 yaşındaki kardeşi Lamur devlet korumasına alındı.
KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLECEK
Morga kaldırılan Amara Dwlanın cenazesinin 3 günlük defin sürecinde yakınları gelmezse kimsesizler mezarına defnedileceği bildirildi.
DHA
Alevi öğrencilere 'namaz kılın, başınızı örtün' baskısı!138 izlenme
AKP’lilerden Meclis’te gülücükler saçan Şebnem Bursalı’ya ‘ıstakoz’ kutlaması!59 izlenme
Yıldırım'ın arkadaşına milyonluk ihaleler!45 izlenme
Netflix'de yayınlanan popüler dizinin yıldızı Ruby Barker, akıl hastanesinde tedavi olduğunu söyledi.48 izlenme
Özgür Özel tarih vererek çağrı yaptı! 'Tüketimi durduruyoruz'44 izlenme
Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı: Dış borç 453,5 milyar dolar54 izlenme
Emeklilerin dramı: "Faturamı ödeyemediğim için kombi bile yakmıyorum"36 izlenme
Suriyeliler Gaziantep'te 'özerklik' mi ilan etti !?!?191 izlenme