MedyaRadar’ın özel haberine göre ‘Kuran kursu’ adı altında, 457 pafta 2479 ada 9 parselde bulunan ağaçlıklı alanda 5 kat olacak şekilde inşaata başlandı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun ağabeyi olan eski Milletvekili Mahmut Göksu’nun başkanlığını yürüttüğü ‘Yeni Dünya Vakfı’ Fatih’teki belki de son yeşillik alanlardan biri olan Karadeniz Caddesi üzerindeki 3 dönümlük araziyi Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 9 yıllığına kiralayarak imara açtırdı.

BÖLGEDE ÇOK SAYIDA KURAN KURSU BULUNUYOR
Tarihi medrese kalıntılarının olduğu ve mahalle halkının yeşil alan olarak kullandığı arazi için imza kampanyası düzenlense de bir sonuç elde edemedi. Öte yandan Kuran kursu yapılacak yerin bulunduğu bölgede çok sayıda Kuran kursunun olması ise dikkat çekiyor.

YENİ DÜNYA VAKFI'NIN YÖNETİMİNDE AKP'Lİ İSİM SAYISI FAZLA
Yeni Dünya Vakfı'nın yönetiminde oldukça önemli isimler var. Eski AKP Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu'nun başkanlığını yaptığı vakfın mütevelli heyetinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen bulunuyor. Yönetimde AKP Büyükçekmece İlçe eski Başkanı Ekrem Görçeker, Akmercan şirketler grubunun sahibi Gazi Akmercan, eski AKP Milletvekili Sağlık Bakanı yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de yer alıyor.
Öte yandan vakfın istişare kurulunda ise AKP’li Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Fatih eski Belediye Başkanı Mustafa Demir, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in de aralarında bulunduğu birçok partili isim var.
Gazeteci Fatih Portakal paylaştı! İş makineleri çalışıyor, Bodrum'da yanan alanlar imara mı açılıyor?85 izlenme
CHP Genel Merkezi'ne dev pankart: Darbeye teslim olmayız29 izlenme
Üniversite rektörü, şoförünü fakülte sekteri olarak atamasını savundu!72 izlenme
Tek amacı tarlasını korumaktı: 75 yaşındaki Hatice teyze hakkında 5 yıl hapis istemi!29 izlenme
Tüketici eve kapandı restoranlar boş kaldı!32 izlenme
Hatay'daki yangın yerleşim yerine sıçradı: Vatandaşlar alevleri çığlık atarak izledi23 izlenme
Sedat Peker'in 'p.zevenk' dediği AKP'li Korkmaz Karaca istifa etti42 izlenme
Mobil iletişimde tarifelere zam kararı!100 izlenme
Vatandaşın asgari ücret talebi belli oldu! Top artık AKP'de
Sokak röportajında “Suriyeliler gidecek mi?” sorusuna vatandaşın yanıtı: “Bizim gitme ihtimalimiz daha yüksek görünüyor”
Vladimir Putin'den Rusya ekonomisi ile ilgili açıklama
Belediye, 'Love Erdoğan' afişlerini kaldırdı, 'Tek Sevdamız Atatürk' posterlerini astı!