Afyonkarahisar Valiliği il protokolü ile birlikte Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Taş Medrese’de bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Hafize Özmen, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Dağlı, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş ve il protokolü katılım sağladı.
Afyonkarahisar Valiliği Tarafından bayram öncesi resmi bayramlaşma töreni programı yayımlandı. Program şehit aileleri ve gazilere de tebliğ edildi.
Resmi bayramlaşma programı kapsamında il protokolü Afyonkarahisar Merkez Hava Şehitliği ve Polis Şehitliğini de ziyaret etti.

33’ü asker, 2’si polis toplamda 35 şehit mezarının bulunduğu şehitliklerde, şehit aileleri sessiz bir protestoya imza attı.
Ankara’da DEM parti MHP Bayramlaşmasının yapıldığı saatlerde valiliğin gerçekleştirdiği resmi bayramlaşma törenine hiçbir şehit ailesi ve gazi, katılmayarak protesto etti.

Afyonkarahisar Valiliği'nin şehit aileleri için düzenlediği iftar programına katılan MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Öcalan’a ‘beyefendi’ dediği için büyük tepkiyle karşılanmış ve şehit ailelerine Valinin korumaları müdahale etmişti.
Sözcü
MHP, yurt dışındaki sandık kurullarında HDP'nin yerinde yer alacak33 izlenme
BM'den buğday uyarısı: Ekmek ulaşılmaz hale gelecek47 izlenme
Yozgat'ta İmamoğlu eylemine katıldığı için idari para cezası kesilen çiftçi: "Bizi şalgamla, turpla yönetemezler, bizi insan gibi yönetsinler"44 izlenme
Portekiz'deki Eurocities zirvesine İmamoğlu pankartı damga vurdu!20 izlenme
Enkaz devralmış yeni iktidar gibi davranıyorlar39 izlenme
SBK davasına bakan Amerikalı savcı Türkiye'de kimlerin telefonunu arıyor? Barış Terkoğlu açıkladı49 izlenme
Kılıçdaroğlu polis baskınından rahatsız olmuş: Dilekçeyi kendisi vermişti13 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz sessiz sedasız en stratejik şirketini sattı!89 izlenme