HASTANEYE SEVK EDİLDİLER
Patlama seslerinin ardından olay yerlerine çok sayıda sağlık görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. Havan mermilerinin düştüğü yerde yaralananlar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastanelere götürüldü.

VALİLİK AÇIKLADI
Mardin Valiliği’nden gelen açıklamada, Nusaybin’deki havan saldırısında 8 sivilin hayatını kaybettiğini, 35 kişinin de yaralandığını duyurdu.
SURUÇ’A DA SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ
Terör örgütü YPG/PKK’nın Suriye’de işgali altındaki bölgelerden Şanlıurfa Suruç’taki sivillere yönelik düzenlediği havan mermili saldırıda da 2 kişi hayatını kaybetmişti.
DÜN DE 3 CAN KAYBI VARDI
Dün de hainler Şanlıurfa'nın Akçakale, Birecik ve Ceylanpınar ilçelerine saldırmıştı. Saldırılarda biri 9 aylık bebek, ikisi 11 yaşında çocuk, üç kişi yaşamını yitirmiş, 45 kişi de yaralanmıştı.
NUSAYBİN’DE KRİZ MERKEZİ OLUŞTURULDU
Suriye’nin Kamışlı kentinde, terör örgütü PKK/PYDYPG’lilerin Mardin’in Nusaybin ilçesine düzenlediği havan ve roketli saldırılarda toplam 11 sivilin şehit, 63 kişinin de yaralanmasının ardından Vali Mustafa Yaman Başkanlığında güvenlik birimleri ve kurum müdürlerinin yer aldığı kriz merkezi oluşturuldu. Kriz merkezinde Nusaybin’deki halkın ve ilçenin güvenlik konuları görüşüldü.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sondakikavalilikacihaberiduyurdu8sehit35yarali5384427/
‘Ekonomi resesyona sürükleniyor’501 izlenme
Financial Times'tan flaş iddia: ABD Türkiye'ye süre verdi277 izlenme
Devletin değil AKP’nin rektörü: AKP il binasına gidip poz verdiler19 izlenme
Çocukları sıraya sokup tarikat liderinin elini öptürdüler27 izlenme
Hayat pahalılığına tepki gösteren Baydöner, sosyal medyada gündem olan reklam filmini sildi!88 izlenme
Özgür Özel, iktidar medyasına konuşan Kılıçdaroğlu'na Kurultay kürsüsünden yanıt verdi: "Müesses Nizama işbirlikçi olanlara..."5 izlenme
Yasalaştı! 105 bin emekliye 3 yıl zam yok!4915 izlenme
Türkiye, Avrupa'nın ortak hava savunma girişimine katılıyor.18 izlenme