Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Hayvan Hakları Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Peker, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya, 17 ilçe Kaymakamı, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılıçaslan, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Toplantıda, il genelinde yapılan çalışmalar ve sahipsiz hayvanlara yönelik yapılması planlanan çalışmalara ilişkin çok sayıda karar alındı. Toplantıda karara bağlanan 9. Madde ise tepkilere yol açtı.
Söz konusu maddede sokaklarda, üniversite kampus alanlarında, okul bahçelerinde, parklarda ve kamu kurum, kuruluşlarının bahçelerinde sahipsiz hayvanlar için oluşturulan beslenme noktalarının kaldırılmasına ve beslenmelerinin yasaklanmasına karar verildi.
Valilik toplantısında alınan kararlar kamu kurum ve kuruluşlarına da iletildi. Valiliğin kararına hayvanseverler tepki gösterdi.

Sözcü
Suriyeli seçmen sayısı yüzde 130 arttı!39 izlenme
Erdoğan'ın fiyat artışı için uyardığı esnaf isyan etti! "Canımızı mı alacaksınız?"53 izlenme
Araç muayenede yeni dönem haberlerinin perde arkası: Şirketin reklamı mı yapılıyor?26 izlenme
Merkez’in denetimi AKP’li adaya emanet23 izlenme
İBB koridorlarında kiralık araç gerginliği!179 izlenme
AKP'li eski belediye başkanından Küçük Çamlıca’da büyük tahribat51 izlenme
Erdoğan'a ekim anketinde soğuk duş!25 izlenme
İzmir'deki faciada annenin ilk ifadesi ortaya çıktı23 izlenme