Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi Etibank Çıkmazı Sokaktaki, Suriye uyruklu kişiye ait ruhsatsız iş yerine baskın düzenledi.

İŞ YERİNİN RUHSATI YOK
Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı baskında, ruhsatsız iş yerinde, merdiven altı süt ve süt ürünleri üretimi yapıldığı tespit edildi.
Yapılan incelemede, yapım aşamasında olan ve piyasa sürülmeye hazır, peynir ve kaymak bulundu. Hijyen kurallarına uyulmaksızın, sağlıksız koşullarda üretilen bazı ürünlerin ise yerlerde olduğu görüldü.

200 KİLO PEYNİR, 10 KİLO KAYMAK
Denetimler sonucunda, belediye temizlik ekiplerince toplanan 200 kilo peynir ve 10 kilo kaymağa imha edilmek üzere el konulurken, işletme sahibine ruhsatsız faaliyet gösterdiği gerekçesiyle belediye tarafından bin 295 TL, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 18 bin TL olmak üzere, toplam 19 bin 295 TL idari para cezası uygulandı. İş yeri hakkında da yasal işlem başlatıldı. (DHA)
Sözcü
İmam hatip ders kitabında kadınlarla ilgili skandal ifadeler!54 izlenme
Vergi borçlarına yeni düzenleme: Hangi borçlar silinecek?37 izlenme
Narin Davası'nda gerginlik çıkınca, Güran ailesi salondan böyle çıkarıldı29 izlenme
Özel'den Erdoğan'a diploma çağrısı: "Üniversite arkadaşlarına iftar versin, görelim"25 izlenme
Siyasette Şubat soğuğu: AKP psikolojik sınırın altında19 izlenme
Büyükşehirlerde en çok oyu hangi aday aldı?60 izlenme
Çin ölümsüzlük kanını mı buldu? Sır gibi saklanıyor48 izlenme
Erdoğan'a YKS yayınında öğrencilerden büyük şok! 'Oy moy yok, sandıkta görüşürüz!'201 izlenme