Emekli, asgari ücretli ve dar gelirli vatandaş yaşam savaşı verirken, 600 milletvekili için ‘İndirimli kış tatili paketi’ hazırlandı. AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve AKP Kayseri, Milletvekili Murat Cahid Cıngı’nın organizasyonu ile hem milletvekillerine hem de yakınlarına ücretsiz snowboard ve kayak eğitimi verilecek.
Milletvekillerine “Erciyes Sayın Milletvekillerimizi bekliyor” yazılı broşürler gönderilerek, indirimler ve otel fiyatları hakkında bilgi verildi. Murat Cahid Cıngı, milletvekillerine yolladığı mailde de Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kendileri için yaptığı kampanyayı tanıttı.
Cıngı, “Sömestr tatilinin yaklaştığı bu dönemde Erciyes Kayak Merkezi’nin destinasyon yönetim şirketi Erciyes A.Ş. ile birlikte siz değerli milletvekillerimiz ve yakınlarınız için kış boyu devam edecek bir tatil kampanyası organize etmiş bulunuyoruz’’ dedi.

Milletvekilleri ve yakınlarının yararlanacağı indirimli tatil kampanyası dahilinde kayak eğitiminden ücret alınmazken, kayak ve snowboard, kıyafet gibi ekipmanlarda yüzde 50 indirim yapılacak. Vekiller, Erciyes Dağı ve Kayseri şehir merkezindeki 19 ayrı otelde de yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanabilecek. “Erciyes’in dinlendirici atmosferini keşfetmeye hazır mısınız?” başlığı ile hazırlanan broşürlerde milletvekillerine Kayseri ve Erciyes’te kampanyaya dahil oteller ve fiyatları bildirildi, yararlanabilecekleri imkanlar tek tek sıralandı.
Sözcü
Zamları protesto etmek suç oldu! 29 yurttaş hakkında soruşturma başlatıldı!38 izlenme
Minguzzi ailesini tehdit eden şahsın ifadesi ortaya çıktı! Bu nasıl bir savunma?28 izlenme
Kamuda tasarruf lafta kaldı21 izlenme
Elektriğe yüzde 20 zam kapıda!45 izlenme
Gülben Ergen'i çıldırtan Narin gelişmesi: "İnleye inleye ölmek isteyin ama can veremeyin"23 izlenme
Okul kayıt parası, vergisini ödeyen vatandaşları canından bezdirdi34 izlenme
Laik Cumhuriyetin temelini oluşturan devrim yasaları 96 yıl önce kabul edildi; Amaç güçlü Cumhuriyet121 izlenme
‘Sürtük’e ceza yok ‘Yüzsüz’e ceza var!31 izlenme
Ruslardan ABD'li askerlere feci pusu! Rus askerlerinin Ukrayna askeri kamuflajı giyen Amerikalı paralı askerleri vurduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı
CHP’li başkan belediyenin borcunu açıkladı
Rize’de ‘Netanyahu’ polemiği: Niye zorunuza mı gitti?
İsmail Kahraman: Devlet dairelerine Erdoğan'ın resmi asılmalı