İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından büyüyen protestolardan biri de tüketim boykotu oldu. Türkiye'de 2 Nisan'da yapılan tüketim boykotu ile hayat büyük ölçüde dururken, boykot çağrıları için soruşturma açıldı.
Boykot çağrısı yaptığı için 11 kişi gözaltına alınırken, o isimler arasında ünlü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu da vardı. Üzümoğlu'nun da aralarında olduğu 11 kişi daha sonra adli kontrol ve yurtdışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.
Hacı Yakışıklı tarafından öne sürülen iddiada, Cem Yiğit Üzümoğlu'nun 170 kişilik bir WhatsApp grubu kurarak oyunculara boykot talimatı verdiği, İmamoğlu ve boykot üzerinden ne yapmaları gerektiğini söyleyerek onay istediği, bazı oyuncuların da bunun üzerine savcılığa şikayet ettiğini belirtildi.

Hacı Yakışıklı'nın iddiasına yanıt ünlü oyuncu Elçin Sangu'dan geldi. Söz konusu WhatsApp grubunda kendisinin de olduğunu belirten Sangu, "O grupta ben de varım (oyuncu sendikası) asla böyle bir şey olmadı." diyerek iddiayı yalanladı.

Türkiye ve KKTC'nin davet edilmedi o toplantıya Katar ve Filistin çağrıldı!126 izlenme
‘Milli elektronik kelepçe’ diye müjde verdi!50 izlenme
İnan Güney'in küçük kızı babasına seslendi: "Babam geldiği gibi onu kucaklayıp öpeceğim"27 izlenme
AKP'li isim habere yorum yapan yurttaşa dava açtı51 izlenme
ÇYDD’den anlamlı 29 Ekim kutlaması: 500 öğrenciye barınma bursu41 izlenme
Benzinin litre fiyatına 2 lira 30 kuruş, motorinin litre fiyatına 2 lira 17 kuruş zam32 izlenme
ORC Araştırma, hatalı anketi yeniden paylaştı: CHP'nin yönettiği iki büyükşehirde sürpriz sonuç!47 izlenme
New York'taki Türkevi'ne saldıran sanık hakkında "denetimli serbestlik" kararı verildi37 izlenme
İnan Güney'den göz dolduran paylaşım!
SGK Uzmanı Ali Tezel, emeklilikte yeni sistemin ayrıntılarını anlattı: 'Kıdem tazminatı 60 yaşında alınabilecek'
AKP'li belediyenin 68 milyon TL borcu var, 80 bine sultan kayığı aldı!
Sinop ve Samsun’da sel: Yollar göle döndü, hastane boşaltıldı