İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından büyüyen protestolardan biri de tüketim boykotu oldu. Türkiye'de 2 Nisan'da yapılan tüketim boykotu ile hayat büyük ölçüde dururken, boykot çağrıları için soruşturma açıldı.
Boykot çağrısı yaptığı için 11 kişi gözaltına alınırken, o isimler arasında ünlü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu da vardı. Üzümoğlu'nun da aralarında olduğu 11 kişi daha sonra adli kontrol ve yurtdışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.
Hacı Yakışıklı tarafından öne sürülen iddiada, Cem Yiğit Üzümoğlu'nun 170 kişilik bir WhatsApp grubu kurarak oyunculara boykot talimatı verdiği, İmamoğlu ve boykot üzerinden ne yapmaları gerektiğini söyleyerek onay istediği, bazı oyuncuların da bunun üzerine savcılığa şikayet ettiğini belirtildi.

Hacı Yakışıklı'nın iddiasına yanıt ünlü oyuncu Elçin Sangu'dan geldi. Söz konusu WhatsApp grubunda kendisinin de olduğunu belirten Sangu, "O grupta ben de varım (oyuncu sendikası) asla böyle bir şey olmadı." diyerek iddiayı yalanladı.

Antalya Patara'da 2 bin kamyon kum çalındı, olayı tespit eden memur görevden alındı!70 izlenme
İYİ Parti’de Koray Aydın’ın sağ kolu da istifa etti21 izlenme
Baltayla Atatürk heykeline saldırdı!115 izlenme
Maliyeti 274 milyon tadilatı 213 milyon16 izlenme
Türkiye’nin yağ devi kepenkleri indirdi17 izlenme
Bülent Arınç'tan 'İmamoğlu tutuksuz yargılansın' çıkışı: Neden Silivri'ye gitmediğini de açıkladı4 izlenme
İşte AKP'nin muhteşem sağlık reformu 'Tek Ayak Üzerinde' sıra beklemek !293 izlenme
Türk kaptanlar Washington Post’a konuştu: Kanal İstanbul’a sıcak bakmıyorlar48 izlenme
Hastaya rapor verilemiyor, meclise turkuvaz halı alınıyor!
Suudi Arabistan'ın ambargosuna sessiz kalan iktidar parasını istemedi!
Rusya’dan 226 ton narenciyeye engel!
Arka alanda konuşulan bomba iddia! Akşener 6'lı masaya mesaj gönderdi: Yavaş'ı aday yapmazlarsa ben yaparım