Anasayfa1
08 Mayıs 2025 ( 29 izlenme )
Reklamlar

X, profil resmine İmamoğlu koyanların hesabını askıya alıyor!


X, profil resmine Ekrem İmamoğlu'nu koyan hesapları askıya almaya başladı.


Silivri Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hesabı erişime engellendi. Kullanıcılar, İBB Başkanı İmamoğlu'nun profiline girdiğinde, “Yasal talep doğrultusunda, TR sınırları içindeki @ekrem_imamoglu için erişim engellendi” uyarısıyla karşılaştı.

Yaşanan gelişmenin ardından İBB Başkanı İmamoğlu'na destek veren pek çok kullanıcı profil resmine İmamoğlu fotoğrafı koydu. Ancak yapılan destek akımı istenmeyen sonuçlar doğurdu.

X, HESAPLARI ASKIYA ALIYOR

X, kullanıcıların hesabını askıya almaya başladı. X kurallarına göre X’te “Başkalarını aldatmak amacıyla stok, çalıntı veya yapay zeka tarafından oluşturulmuş profil fotoğrafları” kullanmak yasak. X, bu hesapları “sahte kişilik” ya da “taklitçilik” olarak değerlendiriyor. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP Sözcsü Faik Öztrak: 30 milyar dolar ve 669 milyar lira nereye gitti? İBB’den ‘yabancıya konut satışı askıya alınsın’ önerisi Serbest bırakılan gazeteci Barış Terkoğlu: "Haberi nasıl öğrendiğimin peşinde olunduğu için telefonuma el kondu" Yeni görüntüler ortaya çıktı: Türk işçilerden KKTC’nin Pile-Yiğitler Yolu Projesi çalışmasını engellemeye çalışan İngiliz askerlere dayak!