Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Gel sen benim kapımda temizlikçi ol’ dese, gider temizlikçilik yaparım' diyen AKP'li Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, milletvekili adayı oldu ve 1. sıraya yerleşti. Yağcı, belediye başkanlığı görevinden istifa ederek AKP milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Yağcı belediye başkanlığı yaptığı Bilecik'ten 1. sırada aday gösterildi.
14 yıldır 218 bin nüfuslu Bilecik’i yöneten Yağcı, ‘Erdoğan'ın kapısında temizlikçi olurum' açıklamasıyla gündeme gelmişti. Mart ayında Bilecik Belediyesi Encümen toplantısında konuşan Yağcı, 'Siyasetin diğer noktaları ve Milletvekilliği tabii ki düşünülür. Bundan sonra eğer partimin yetkili organları uygun görürse büyük mutluluk yaşarız ama havalara uçmayız. Çünkü bunu sürecin devamı olarak görürüz. Ama olmazsa da küsmeyiz. Çünkü biz bu davanın adamıyız. Erdoğan “Gel Selim benim kapımda temizlikçi ol” derse, temizlikçilik yaparım. Ben takım oyuncusuyum. Liderim neyi emrederse, onu yapmaya hazırım' demişti.
KIZI SON SIRADAN ATANMIŞTI
Yağcı'nın kızı da geçtiğimiz ay 10. sırada olduğu listede rakiplerini eleyerek, öğretim görevlisi seçilmesiyle gündeme gelmişti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin açtığı öğretim görevlisi sınavına 10 kişi müracaat etmişti. Başkanın kızı Ecem Gezer, ALES puan sıralamasına göre en sonda yer almasına rağmen, herkesi geçip, öğretim üyeliğine kabul edilmişti. Yazılı sınavda Yağcı’nın kızından yüksek puan alan Sema Ünver’e, sözlü de 45 sınav puanı verilerek kadro almasının önü kapanmış ve Gezer ilk sıraya yükselmişti.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/yagcininovguleriiseyaradilistebasindah94106.html
AKP'lilerin yolsuzluğa bakışı ! İzle, Paylaş herkes görsün !1080 izlenme
Tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar ifadesini değiştirdi: "Amca Salim Güran 'Arif'in kızını öldürdüm, cesedi alıp yok edeceksin, yoksa seni öldürürüm' dedi"68 izlenme
Görüntülerde olay sonrası aramadan geçip serbest kalan kişinin Reina katliamcısı olduğu iddia ediliyor134 izlenme
Köprü ve otoyollara gelen zamlar nakliyecileri isyan ettirdi34 izlenme
MHP'den Mansur Yavaş tehdidi! "Kendilerini yakacaklar"244 izlenme
Kamera önünde 'işgal devleti', perde arkasında iş birliği!669 izlenme
Camiye bağış için toplanan parayı çalarken yakalandı !177 izlenme
Vali ve AKP’li belediye başkanına İmamoğlu’ndan tepki! "Unuttukları bir şey var"45 izlenme
Sendika başkanından orman yangınları hakkında çok konuşulacak iddia: "Ucuz hammadde temini için göz yumuldu"
AKP'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttığı kömür de 'hileli' çıktı!
Siyasal dinci klasiği! Yeni Akit yaşamını yitiren Turgay Yıldız'ı hedef aldı
İmamoğlu ‘Kentsel Gelişim Çözümleri’ni açıkladı