AKP il başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, büyükşehir belediye başkanları, il belediye başkanları ve il genel meclis başkanlarının video konferansla katılımıyla 137. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı video konferans sistemiyle gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde 90 nokta ve 378 kişi ile yapılan en geniş katılımlı video konferans olma özelliği taşıyan toplantıya Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nden bağlandı.
Çorum’da da toplantıya AKP İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldı.

(FOTO: SÖZCÜ)
”KIZMAYIN SAKIN, BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM”
Kentin sorunları ve corona virüsü tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda Kadın Kolları Başkanı Yıldırım, kentte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, “Hani bir kadının sözü vardı. Rabbim ömrümüzden alsın ömrünüze versin diye. Kızmayın sakın, ben bir şey söyleyeceğim. İnsan kendi ömründen vazgeçebilir. Ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” dedi.
ERDOĞAN “HAŞA” DİYEREK KARŞILIK VERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Haşa. Allah onları en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin” diyerek karşılık verdi.

(FOTO: SÖZCÜ)
Milli Beka Hareketi’nde vurgun! 5 milyon TL ile kayıplara karıştı!52 izlenme
Hamza Yerlikaya için 8 ayrı yere suç duyurusu yapıldı!66 izlenme
Mansur Yavaş'tan yoksul aileler için yeni proje158 izlenme
EYT'liler dikkat! Ödenen tutarlar geri alınıyor52 izlenme
İstanbul'da yeni korona kararları alındı!83 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuç: AKP geride kaldı fark giderek açılıyor6 izlenme
41 ilde yapılan ankette birinci parti değişti!57 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Toplam vefat sayısı 4.746, vaka sayısı da 173.036 oldu!68 izlenme