AKP'li Mehmet Ardıç, sosyal medyada hakaretlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor.
Kültür Bakanlığı kontrolündeki Galata Kulesini İBB'de zanneden Ardıç, "Bu işte bi i..nelik var gibi, mesaj kime ibb?" diyerek, hakaretler yağdırmıştı.
Galata Kulesi'nin İBB'de olmadığını öğrenen Ardıç, bu paylaşımı silmek zorunda kalmıştı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi’ne Melih Bulu’yu rektör olarak ataması sonrasında kampüsteki protesto gösterilerine başörtülü olarak katılan Buse Büyükkeskin'i hedef gösteren Mehmet Ardıç, "Ajans yine bir vitrin mankeni bulmuş" sözleri ile hakaret etmişti.
Ardıç'ın bu hakaretlerine yanıt veren genç kadın ise "Vitrin mankeni değil sizin gibi zihniyetlere karşı okulumu savunan bir Boğaziçiliyim. Mahkemede görüşürüz" diye yanıt vermişti.
Mehmet Ardıç, şimdi de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ı hedef aldı. Türkkan'ın "Askıda aşı var mı?" ifadesine yanıt veren Ardıç, "Baytara sor lütfücüm" diyerek hakaretlerine bir yenisini ekledi.
İşte o paylaşım:

Albayrak’a 3 kat borçlanma yetkisi!157 izlenme
Tokat'ta depremin bilançosu açıklandı34 izlenme
Sosyal medya iki çocuğunun yanında dayak atılan babaya sahip çıktı28 izlenme
Motorin 13 lira olacak iddiası: Yeni zam cuma akşamı69 izlenme
Beşiktaş’ta suçlanan firma AKP’li belediyeden 540 milyonluk ihale almış34 izlenme
Sağlıkta şiddet sürüyor: Üç sağlık çalışanına sokakta saldırı!119 izlenme
Mansur Yavaş, bir yolsuzluğu daha açıkladı!234 izlenme
Hasta çocuğunu tedavi ettiremeyen anne isyan etti: Benim çocuğum parasızlıktan ölsün mü?58 izlenme