Anasayfa1
01 Kasım 2019 ( 114 izlenme )
Reklamlar

Yandaş sendikanın talebi: TBMM’de emekli olan personelin yerine çocukları işe alınsın!


AKP’ye yakınlığıyla bilinen MemurSen’e bağlı Büro MemurSen, TBMM’de emekli olan personelin yerine çocuklarının işe alınmasını istedi. Milyonlarca aday KPSS’ye girerek iş ararken, Meclis’te “aile boyu iş garantisi” talebi tepki çekti.


Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre, TBMM’de çalışanlar içerisinde en fazla üyeye sahip olan MemurSen’e bağlı Büro MemurSen, TBMM yönetimiyle kamu idari kurul toplantısını yaptı. Emekli olan personelin yerine çocuklarının işe alınması talep edildi. Uygulamanın başlatılması halinde personelin beklentilerine yanıt verilmiş olacağı dile getirildi. Büro MemurSen Ankara 15 No’lu (TBMM) Şube Başkanı Özgür Yaydemir, uygulamanın daha önce İsmet Sezgin, Mustafa Kalemli, Köksal Toptan ve Cemil Çiçek’in başkanlıklarında uygulandığını söyledi. Yaydemir, “Çocukların işe alınması yanlış düşünülebilir. KPSS’de başarılı olan personel çocukları tercih edilebilir. Sonuçta çalışanların böyle bir talebi var” dedi.

https://www.birgun.net/haber/yandassendikanintalebitbmmdeemekliolanpersonelinyerinecocuklariisealinsin274765

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Osmangazi Köprüsü’nde tek geçişin maliyeti 500 TL’yi aşabilir! MHP’li vekilden seçim ittifakı yaptıkları AKP’ye sert eleştiri 37 gün kaldı: Elektrik faturalarına büyük zam geliyor "Erdoğan halka büyüme masalları anlatırken, ekonomimiz küçüldü"