Google Play üzerinden yayınlanan "Usta Dayağı: Erdoğan 15 Temmuz Darbecilerine Karşı" adlı oyun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temsil eden karakter ile Nuriye Gülmen, Semih Özakça ve Berkin Elvan'ı temsil eden karakterleri dövdürüyor.
28 Aralık 2017 tarihinde Jonas Alleman adlı Google Play kullanıcısı tarafından yayına sunulan oyunun açıklama bölümünde şu ifadeler yer alıyor.
"15 Temmuz, milletin devletine sadakatini ispatladığı tarihi bir gündür. 15 Temmuz Darbe gecesi Erdoğan sadakati oyun dünyasında da göstermek gerekir.
Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’nin yüce bir dava şuuruyla; Avrupa ve Orta Doğu’daki emperyalist maşalarla, tüm içteki hainler ve FETÖ ile yılmadan mücadele ettiğine tüm İslam coğrafyası şahittir.
Usta Dayağı işte bu kahraman Osmanlı yiğidinin tüm şer odaklara karşı tek başına mücadelesini konu alıyor.
Tüm Ak partili, Ak yürekli kardeşlerimizin Recep Tayyip Erdoğan’ın iç ve dış güçlerle tek başına savaştığı bu oyuna 15 Temmuz ruhu adına desteklerini bekliyorum."

Evrensel'in haberine göre oyunun karakterleri, Türkiye'de milyonlarca çocuk tarafından oynanan Minecraft adlı oyunun grafik tarzı kullanılarak yaratılmış. Oyunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan temsilini kullanarak 'FETÖ', 'ORTADOĞU', 'ÇAPULCU' ve 'ALAYINA' başlıkları altında toplanan temsillerle dövüşüp olabildiğince çok 'düşmanı' dövmeniz bekleniyor. Seçim menüsünde ise 'Düşmanını seç' ifadesi yer alıyor. Oyundaki 'düşman'lar karakteristik belli özellikleri ile temsil edilmiş kişi ya da kimliklerden oluşuyor.
Bunlardan bazıları şöyle:
http://www.abcgazetesi.com/yandaszekasivesonuc74082h.htm
Vakıflar, Diyanet İşleri’ni ihya etmiş!96 izlenme
Enflasyon yükseliyor, Erdoğan’ın söylemleri değişiyor!38 izlenme
AK Parti Grup Genel Kurulu, görev yapacak olan grup lideri ve grup başkanvekilini seçecek23 izlenme
Bilim yuvası olması gereken üniversite, düğün salonu yapıldı!103 izlenme
Deniz Zeyrek Sinan Oğan'ın aracı için 12 milyonluk demişti: Sadece 6 milyoncukmuş!36 izlenme
Cezaevleriyle ilgili flaş iddia: 55 bin hükümlüye tahliye yolu25 izlenme
Son anket sonuçlandı: İşte Erdoğan'ın önüne geçen isim65 izlenme
Eylem Tok’un firari oğlunun öldürdüğü gencin aile avukatı: "Babasıyla irtibatta olduklarını düşünüyoruz Biraz daha ileri gitse ben Eylem hanımı da tanımıyorum diyecek"31 izlenme
Enflasyon açıklandı hesaplar yapıldı: Bu zamlar yapılırsa memur ve emekliyi daha kötü günler bekliyor
Erdoğan, AKP'ye katılma çağrısını yineledi!...
Irak’ta kaos sürüyor, göstericiler parti binalarını basmaya başladı!
Depremde yakınlarını kaybedenler yakalamıştı: Hatay'da yıkılan binanın yapsatçısı tahliye edildi