Türkiye bugün Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangın faciasıyla sarsıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 76'ya yükseldiğini açıkladı. Facianın yaşandığı Grand Kartal Otel'den ise saatler sonra açıklama geldi.
Otelin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bugün otelimizde meydana gelen yangın nedeniyle yastayız. Hayatını kaybeden misafirlerimize ve ekip arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu elim olay hepimizi o kadar derinden sarsmıştır ki tarif edemiyoruz. Ailemizin fertleri, çocuklarımız, torunlarımız, arkadaşlarımız, iş arkadaşlarımız da otelde bulunduğu için bu acıyı en yoğun şekilde yaşadık ve yaşıyoruz.
Olayın tüm boyutlarının aydınlatılması için yetkililerle iş birliği içindeyiz. Yaşanan kayıplar nedeniyle çok üzgünüz ve bu acıyı yürekten paylaştığımızı bilmenizi isteriz."

Kaynak: Gerçek Gündem
Avrupaya kaçış! AB verileri açıkladı: Türkiye’den 58 bin kişiye oturma izni verildi!65 izlenme
Mahir Polat için kritik açıklama: "Kaybedecek zaman kalmadı"16 izlenme
Kadınlar Şirin için sokağa çıktı: "Cezasızlık politikaları kadınların, çocukların canlarına mal oluyor"18 izlenme
Erdoğan ağzındaki baklayı çıkardı! "TBMM’de çoğunluğu kıl payı kaybediyoruz ama..."33 izlenme
Ünlü gazeteciden çarpıcı yorum: "AKP kurulduğundan beri İsrail’e hizmet ediyor!"10 izlenme
Ekrem İmamoğlu YSK'ya seslendi ! Kibarca 'Çılgınlık yapmayın, her oyundan haberim var' demeye getirmiş !622 izlenme
Zigana Dağı mevkiinde çığ! Valilik uyardı135 izlenme
Kim demiş 'Bademler para yemesini bilmiyor' diye !262 izlenme