Kahramanmaraş'taki şiddetli 10 ili yıkan depremde ölü sayısı 20 binin üzerinde... Deprem Malatya'da da yıkıma yol açtı. Yıkılan yerlerden birisi de Seyri İstanbul Sitesi'ydi. Sitenin sahibi ise Poyraz İnşaat'ın kurucusu Muharrem Poyraz.

İNTERNET SİTELERİNİ KAPATTI
MÜSİAD Malatya eski Başkanı da olan Poyraz'ın Malatya'da inşa ettiği Seyri İstanbul Evleri yerle bir oldu. Poyraz'ın Türkiye'nin başka illerinde de siteler yaptığı biliniyor.
Ancak Poyraz, web sitesini ve Instagram hesabını da kapatarak kayıplara karıştı.
MALATYA'DAKİ İLİŞKİLERİ
Muharrem Poyraz'ın il genelinde önemli bir nüfuzu olduğu, Malatya Belediye Başkanı başta olmak üzere bölgedeki milletvekilleriyle de çok iyi ilişkileri olduğu iddia ediliyor.

2020 Müstakil Sanayici İş Adamlar Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi 20. olağan kongresinde başkanlığa Muharrem Poyraz seçilmişti.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Öte yandan yıkılan sitede oturan bir vatandaşın feryadı da sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar "gördüğünüz yerde ihbar edin" çağrısında bulundu.
İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları;





Yeniçağ
İktidar Anayasaya yeni bir madde mi eklemek istiyor?88 izlenme
Deprem ihalesi saray müteahhidine gitti41 izlenme
Erdoğan ve AKP'ye anket şoku... O anket şirketinin sahibi konuştu749 izlenme
'Yenidoğan Çetesi'nin 2 numaralı ismi itiraf etti! 'Utançla söylüyorum, 5 bebeğin ölümünden sorumluyum'40 izlenme
TL’ye güvenen yine kaybetti22 izlenme
Süleyman Soylu'dan Menzilcilere yeni kıyak!750 izlenme
Ekonomistler, kamuda tasarruf tedbirlerini yorumladı: Peki ya saray harcamaları?35 izlenme
10 milyon liraya inşa edilen spor tesisi bakımsızlıktan çürüyor!44 izlenme