Okuyan'ın tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Yaşar Okuyan bu sabaha karşı hayatını kaybetmiştir. Uzun süredir hastanemizde tedavi altında olan Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu son haftada ağırlaşmış ve 26 Aralık 2023 tarihinde saat 02.46'da tüm çabalarımıza karşı çoklu organ yetmezliği ile hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.
Geçirdiği iç kanamaya bağlı olarak yoğun bakıma alınan Okuyan'ın geçtiğimiz günlerde entübe edildiği bildirilmişti.
1949'da Yalova'da doğan, evli ve 3 çocuk babası Yaşar Okuyan, 19992002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.
KRT
İstanbul'da deprem toplantısı: Ekrem İmamoğlu'na yine davet gitmedi!66 izlenme
AKP dönemi borcunu CHP'li belediye ödeyip pankart yaptı!40 izlenme
İktidar emekli zammında çıkmaza girdi: "Bu işten nasıl kurtulacağız" diyen AKP'li isimler Mehmet Şimşek'le karşı karşıya!36 izlenme
Az hasarlı olan Elbistan Belediyesi yıkıldı; Resmi evraklar enkaz altında!44 izlenme
KONDA: 2. Tur Erdoğan ve İnce arasında…Oyunun kontrolü muhalefette…603 izlenme
Paniğe kapılan sosyete üyelik iptali için sıraya girdi22 izlenme
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Köseler hakkında karar!27 izlenme
Diyanet, AKP’nin mitingine cemaatini götürmeyen imama kafayı taktı29 izlenme