TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK
Yavaş, Avrupa Birliği ve devlet fonlarından yararlanmak isteyen besicilere ve çiftçiye, uzmanların yardımcı olacağını ifade etti. Yapılan bütün harcamaların, su faturalarının arkasında yer alacağını belirten Yavaş, Türkiye’de ilk kez uygulanacak bu yöntemle vergilerin nereye gittiğinin kalem kalem görebileceğini bildirdi. Yavaş, geçen yıl temeli atılan Akyurt Fuar Alanı’nın en kısa sürede hizmete açılması için Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını seferber edeceğinin sözünü verdi.
“OY VEREN VERMEYEN HERKESE EŞİT HİZMET VERECEĞİZ”
Gerginlik ve çekişmelerden herkesin yorulduğunu vurgulayan Yavaş, “Seçimi kazanmak, zafer kazanmak değil bizim için. Zafer savaşta olur. Biz hiçbir ayrım yapmadan, 5,5 milyon Ankaralı ile bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız. Oy veren vermeyen herkese eşit ve adil bir hizmet vermeyi, izzet, şeref ve kul hakkının gereği sayacağız. Karşımızdakini herhangi bir partinin taraftarı olarak değil, tüm kimliklerinden arınmış sadece insan olarak göreceğiz ve hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Programın ardından Yavaş, AKP ve MHP’nin seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/yavasturkiyedeilkkezuygulanacak3376755/
Fakirden alıp zengine veriyor41 izlenme
İmamoğlu protestoları sürüyor… İzmir’de öğrenciler bayramda da eylem yaptı: "Keyfi rejimin sopasına boyun eğmeyeceğiz"25 izlenme
İran'da, ahlak polisine karşı çıkan genç kadın dünya gündeminde1928 izlenme
AKP'li belediye, gözünü yurttaşların bahçesine dikti!161 izlenme
CHP’nin 227 belediye başkan adayı belli oldu: İşte tam liste51 izlenme
İran'ın ateşkesten hemen önce füzeyle vurduğu İsrail'in güneyinde bulunan Berşeva şehrindeki 3 kişinin öldüğü binanın hali27 izlenme
Vergilerimizi de artık patronlar belirleyecek!36 izlenme
Eski Türkiye yeni Türkiye40 izlenme