'Yeliz' lakabıyla ünlenen eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet'e Çamuriyet demesiyle tepki çekerken Kurucu Önder Mustafa Kemal Atatürk dönemi ile ilgili çizgiyi aşan ifadeler kullanmayı sürdürüyor.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu "Kanlı 1923 darbesi" diyerek anan Çamlı, terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan ve CHP ile ilgili bir anket paylaştı.
"PKK başı Öcalan'ın yaptığı tarihi tövbeyi, Öcalan'ları üreten CHP liderliği yapabilir mi..?" sorusuyla yaptığı ankete profil fotoğrafı Mustafa Kemal Atatürk olan bir kullanıcı, "50 bin kişinin katili bebek katili hain tövbe yapacak, siz de onunla övüneceksiniz. Allah belanızı versin" diye yazdı.
2017 ylında TBMM'de 'Yeliz' kullanıcı adıyla yayın yaparken yakayı ele veren Ahmet Hamdi Çamlı ise takipçisine, "Seninki sadece Dersim'de 50.000 bebe, yaşlı, kadın Alevi katletti…" ifadeleriyle yanıt verdi.

Daha önce terör örgütü FETÖ lideri Fettullah Gülen hakkında 'Önemli bir değer olan hocaefendi' diye bahseden Çamlı, geçtiğimiz günlerde "Kadim bir geçmişe sahip aziz millet ve büyük devlet, kanlı 1923 darbesiyle hesaplaşmadan ve helalleşmeden, yeni, terörsüz ve büyük devlet yolunda ilerleyemez..! Bir düdük çalınmalı ve onurlu, beyaz bir sayfa açılmalıdır..!" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapmıştı.
Ardından Çamlı, kendisine tepki gösterenlere de 'Çamuriyetçi' diyerek hakaret etti.
Öte yandan CHP Lideri Özgür Özel, AKP'li Çamlı hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.


Bakan Koca açıkladı: 14.494 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.270.101'e, can kaybı 21.879’a yükseldi!99 izlenme
Klasik AKP projesi! Fakıbaba: Herkese bedava koyun yok!1102 izlenme
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin masaya vurarak Gürsel Tekin'e çıkıştı: "5 bin polis ile buraya gelinir mi?"37 izlenme
Ambulanslar Erdoğan için görevlendirildi, acil hastalar saatlerce sevk edilemedi!533 izlenme
Dilan-Engin Polat çifti hakkında hazırlanan iddianamenin syrıntıları ortaya çıktı: 40'ar yıla kadar hapisleri isteniyor25 izlenme
Alman devi Türkiye’den çıkıyor!770 izlenme
Sakarya Üniversitesi’nde yemeğe yüzde 100 zam!25 izlenme
MHP'li Cemal Enginyurt, Berna Laçin'i hedef gösterdi!100 izlenme
Hilal Özdemir'in ablasının gözünden dehşet gecesi! Boğaziçi Üniversitesi'ndeki cinayet Türkiye'yi ayağa kaldırdı
AKP'li eski vekile dolandırıcılık suçlaması! "1 milyar dolar getirecektik"
Maaş cebe girmeden eridi: Açlık sınırı asgari ücreti ilk ayda geçti
Erdoğan’a jest yapan Kuzu ailesine milyonluk ihale!