Şarkıcı Tarkan, Nur Cemaati’ne ait bir evde yaşarken gördüğü baskılar nedeniyle intihar eden 20 yaşındaki Enes Kara’nın ölümünün ardından bir paylaşım yaparak üzgünlüğünü dile getirdi.
Tarkan söz konusu paylaşımında “Unutmayınız ki asli görevimiz çocuklarımızı korumak ve kollamaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirmek değildir” ifadelerine yer verirken; paylaşım büyük yankı uyandırdı.
Yeni Akit gazetesi ise Tarkan’ı hedef alarak, “Tevetoğlu ailesinin utancı ‘mega yandaş’ Tarkan da saldırılara katılarak, ateist arkadaşları tarafından İslamiyet’ten uzaklaştırılıp manevi boşluğa itilen ve intihar eden Enes Kara üzerinden İslam’ı ve İslami faaliyetleri hedef aldı” diye yazdı.
Öte yandan gazete, Tarkan için şu ifadeleri kullandı:
“İslam’a yönelik alçakça ifadeler kullanan ve ‘bağnaz ve yobaz zihniyet’ ifadesinde bulunan Tarkan Tevetoğlu, eşcinsel sembollü tişört ve etek.”

Gerçek Gündem
Kim Türk parasını bu kadar değersizleştirdi? Bir zamanlar Türkiye'nin köyü gibi olan ülkelerin parası bile TL'den değerli42 izlenme
Suriyeli emlakçılar İstanbul'da her köşe başını tuttu: Emlak piyasasını ele geçiriyorlar!42 izlenme
Seçimle alınamayan kıyılara yasayla el koydular!69 izlenme
Kaymakamdan okullara 'Yenikapı' talimatı: Kolaylık sağlayın!126 izlenme
"İktidarın eli vatandaşın cebinden çıkmıyor"30 izlenme
Trabzonlulara ‘Pontus’ diyen AKP’li Tevfik Göksu’nun ‘rant’ belgeleri ortaya çıktı!108 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in mazbatasının verilmemesi için yapılan başvuru reddedildi17 izlenme
Narkozdan ‘Mazbatayı ver’ diyerek çıktı !146 izlenme
Erdoğan bildiğiniz gibi: İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
Şeker işçisine 2.482 km’lik sürgün!
Cem Yılmaz Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu: "Fatih abiden ben de şikâyetçiyim"
AKP'li isimden olay olacak sözler! "Makam sahibi olmak için ya imam hatipli ya da Trabzonlu olacaksın"