Yunan adaları turu sırasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri devam ederken kazanın nedenlerine dair iddialar da gündeme geliyor.
Patronlar Dünyası’nın haberine göre Yunan denizcilik kaynakları, Sabancı çiftinin GPS nedeniyle kaza yaptığını dile getirdi. Yunan kaptanların adaları çok iyi bilmelerine rağmen, zodyaktan daha büyük bir tekne olan Tender'ları bile kullanırken mutlaka GPS kullandıklarını belirten kaynak, "Karanlıkta adalar iyi biliniyor olsa bile küçük büyük her teknede botta GPS bulunması gerekiyor. Bu kazanın nedeni Sabancılar'ın zodyağında GPS olmamasıdır" dedi.
Doğan Holding, Yunanistan’da deniz kazası geçiren Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın sağlık durumlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Holding tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:
“Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı’nın 24 Ağustos 2023 tarihinde yaşadıkları deniz kazasının ardından cuma günü geçirmiş oldukları operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmektedir. Sağlık durumlarıyla ilgili güncel bilgilendirme Doğan Holding ve Esas Holding tarafından paylaşılmaya devam edilecektir.”
Evlilik yıldönümlerini kutlayan çift Muğla Bodrum’a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden zodyak botla kıyıdaki restorana giderken kayalıklara çarptı.
Yaralanan çift ilk önce, Leros Hastanesi’ne kaldırıldı. Pegasus Havayolları'nın da bağlı olduğu Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan 54 yaşındaki Ali Sabancı, İstanbul'da bir özel hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki Vuslat Doğan Sabancı da gün ortasında eşinin tedavi gördüğü hastaneye nakledildi.
KAYNAK: ANKA
halktv.com.tr
AKP'li belediye 'tasarruf' için toplu taşıma hatlarını kaldırdı!193 izlenme
Sabiha Gökçen'de milyonlarca lira harcanan ikinci pist 'minare' nedeniyle açılamıyor47 izlenme
Adana'daki deprem sonrası korkutan görüntü: Dağdan ve yer altından toz bulutları yükseldi65 izlenme
Özgür Özel'e atılan iftiraya Mahmut Tanal fena patladı! O vekillere demediğini bırakmamış18 izlenme
Pazarda alışveriş lüks oldu: İsyan ettiren fiyatlar!53 izlenme
İşte Türk halkının düşürüldüğü durum: Dilenciye verir gibi ucuz montları müşterilerin üstüne attılar!52 izlenme
İYİ Parti’de bir istifa daha! ‘Egonun tavan yaptığı yerde durmak anlamsız’33 izlenme
İstanbul beşik gibi! Vatandaşlar tedirgin... Uzmanından kritik uyarı geldi127 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye davet: Biletleri ben alıyorum, hadi gidelim
2018 yılından beri havalimanlarına 908,9 milyon euro ödeme yapıldı: “Tasarrufa döviz garantili projelerden başlanmalı”
Adalet nerede? 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan 4 kişi tahliye edilince yurt dışına kaçtı!
İYİ Parti’den çok konuşulacak yeni seçim videosu! 'Güçlü Türkiye'