Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Erdoğan'ın yıllar önce Ankara Büyükşehir Başkanlığı görevinden aldığı Melih Gökçek, YENİ Parti'yi 'bağış' üzerinden hedef aldı.
YENİ Parti, Gökçek'in gönderdiği 1 lira 3 kuruşluk bağışı iade etti.
Bağışın iade edildiğini duyuran YENİ Parti Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Milletimizin helal bağışlarına haram karıştırmayız. İ. Melih Gökçek'in 1,03 TL'lik gönderisini merciine aynen iade ettik!" dedi.
Birçok vatandaş da Gökçek'in yaptığı bağış paylaşımına tepki gösterdi. Vatandaşlar, Gökçek'in kullandığı üsluba ve yaptığı eyleme tepki gösterdi.

YENİ Parti Ankara Milletvekili Umut Akdoğan da "Bize haram para gerekmez" diyerek şunları ifade etti:
"Bize haram para gerekmez. Dilerim Allah’tan Melih Gökçek’in parasından bir kuşa bir tutam darı nasip olmasın.".

YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç de Gök.ek'e tepki gösterdi. Paranın iade edildiğini belirten Meriç şunları ifade etti:
"YENİ Partimiz, İ. Melih Gökçek’in yaptığı 1,03 TL’lik bağışı, “Milletimizin helal parasına haram karıştıramayız.” diyerek iade etti.
1,03 TL’yle algı mı yönetecektin, Melih Gökçek?
Biz YENİ Parti’yiz. Milletin helal parasına haram karıştırmayız. Paranı kendine sakla… İtibarın fiyatı olsaydı bile, 1,03 TL’ye yine alamazdın"

İsmail Saymaz'dan İnce'ye sert yanıt 'Muharrem İnce yaban otları yolarken ben tarikatlarla mücadele ediyordum'64 izlenme
Binali Yıldırım’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! ‘Parasını millete ödettiniz, yakışıyor mu?’412 izlenme
AKP'de bir istifa daha! İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı istifa etti!90 izlenme
Zarrab itiraflarına devam ediyor!277 izlenme
Ankara'da tarihi gün: Ekrem İmamoğlu yol haritasını açıkladı, iktidara meydan okudu30 izlenme
Sedat Peker'den flaş paylaşım! "Vatansever görünümlü provokatörlerin oyununa asla gelmeyin!"67 izlenme
Sokak röportajında konuşan genç isyan etti 'Yeter istemiyoruz seni. İsteyenler de senden korktuğu için seni istiyor'55 izlenme
SGK hızla su alarak batmaya gidiyor150 izlenme
Thodex vurguncusu lahmacun işine girmiş!
Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yine evleri basıldı! Gözaltına alınanların sayısı 36'ya yükseldi!
Trafikte 'Ben hakimim' tartışması: Komiser açığa alındı
Özgür Çelik: "Beklediğimiz karar reddi yönündeydi. 24 Ekim'e bir erteleme yapıldı. Bu süre içerisinde Olağanüstü İl, Olağan İl Kongresi'ni ve Olağanüstü Kurultay'ımızı gerçekleştireceğiz"