MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen Salı günü TBMM’deki grup toplantısında “Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın” çağrısında bulundu.
MHP’lilerin ‘siyasette milat’ olarak nitelendirdikleri çağrının ardından hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi “Öcalan’ın yeri İmralı’dır” manşetiyle çıktı. Bu manşet Yeni Şafak gazetesinin Bahçeli’ye tepkisi olarak yorumlandı.

AKP’li siyasetçilerden Bahçeli’ye destek açıklamalarının gelmesinin ardından, Yeni Şafak bugün manşetine Bahçeli’nin “Türk ile Kürt’ün birbirini sevmesi farzdır” sözlerini manşete çıkardı.
Yeni Şafak gazetesinin bir hafta içinde Bahçeli ve terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan konusunda fikir değiştiren manşetlerle çıkması dikkat çekti.

Gerçek Gündem
AKP’nin Yargıtay üyesi: Hizb ut Tahrir, terör örgütü değil!232 izlenme
Erdoğan’ın fotoğrafını kullanarak para saymışlardı, video çekenlere soruşturma başlatıldı!39 izlenme
Kira bedelini altın olarak belirleyen İlahiyat profesörü bakanlığı kızdırdı27 izlenme
Yüzbinlerce yurttaşın faturalarını ödeyemediği ortaya çıktı!106 izlenme
Bir varmış, bir yokmuş tarihi mirası yok ettiler35 izlenme
Sedat Peker’in seçim planı belli oldu47 izlenme
Celal Bayar’ın kızından İmamoğlu’na yeni slogan!280 izlenme
Köy enstitüleri modeli günümüze uyarlanmalı367 izlenme
Ayasofya’ya Erdoğan afişleri asıldı vatandaş isyan etti 'Cami'ye siyaset bulaştırmayın!'
Daha dün zam gelmişti! Yine büyük zam bekleniyor!
600 bin işçi aylardır bunun için mi bekledi! Sefalet anlaşmasını tek bir grafikle ortaya çıkardı
İnternete erişimi engellendiği iddia edilen Sedat Peker'in nasıl 'beğeni' yaptığı ortaya çıktı