Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olacağını söylediğine yönelik çıkan haberlere ilişkin olarak yapılan açıklamada, "Sayın Mansur Yavaş’ın önceliği ve tek gündemi, Ankara halkına kesintisiz ve en iyi şekilde hizmet etmektir" denildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin haberler yalanlanılarak, şunlar kaydedildi:
"Bugün Yeni Şafak gazetesinde yer alan 'Yavaş, her koşulda adayım dedi' iddialarına ilişkin haber gerçeği yansıtmamaktadır. CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ile gerçekleştirilen görüşmede de, belediye başkanlarıyla yapılan toplantıda da adaylık konusu hiç gündeme gelmemiştir. Sayın Mansur Yavaş’ın önceliği ve tek gündemi, Ankara halkına kesintisiz ve en iyi şekilde hizmet etmektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak, "Her koşulda aday olacağım" başlıklı haberinde "CHP'de cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması yeniden alevlendi" diyerek "ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın parti yönetimine, 'Her koşulda adayım' mesajını ilettiği öne sürüldü" ifadelerini kullandı.
Yeni Şafak, haberde "CHP lideri Özgür Özel’in geçen hafta Yavaş ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşmenin ana gündemi de bu çıkıştı. Yavaş'ın, İmamoğlu’nun yargı süreci netleşmeden resmi bir ilan yapmayacağı konusunda ise güvence verdiği belirtiliyor" iddialarına yer verdi.
Sözcü
Fuat Avni’ye müebbet hapis cezası70 izlenme
Rusya gerginliği ihracatçıyı vurdu! Yüzlerce TIR sınırda bekliyor!148 izlenme
Maaşı dolara bağlayın, vatandaş da kurtulsun39 izlenme
Menzil şeyhinin yanında bu kez de TRT'de program yapan sunucu çıktı56 izlenme
Yoksulluk kuyrukları alarm veriyor16 izlenme
Son dakika… CHP ve İYİ Parti ittifak konusunda anlaştı!870 izlenme
CHP'nin Ümit Erkol yürüyüşüne polis müdahalesi: Bayılanlar oldu27 izlenme
iPhone'unu satıp il başkanınınkini parçalayan MHP'li vekil: Kaldık ya la ortada190 izlenme
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a gönderme! "Oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz"
Maltepe Piazza AVM'de bir vatandaş "Açım ben, çocuklarım aç" diye bağırdıktan sonra 3. kattan atlayarak intihar etti
AKP'nin adayı 9 oy aldı, Uşak'ta yönetim CHP'de kaldı
AKP engel oldu, Ziraat Bankası'nın Demirören kredisi konuşulmadı!