Türkiye'yi dehşete düşüren Yenidoğan Çetesi hakkında yürütülen soruşturmanın ikinci aşamasında örgütle bağı tespit edilen 18 kişi hakkında fezleke tamamlandı. "Kanlı Nigar" ismiyle bilinen Nigar Kubilay, Özel Bağcılar Medilife Hastanesi başhemşiresi unvanıyla soruşturmanın ikinci dalgasında tutuklanırken, örgütün faaliyet gösterdiği hastanelerde tıbbı sekreterlik yapan çok sayıda şüpheli de sahte epikriz raporları hazırlamakla suçlandı.

NTV'de yer alan habere göre; ikinci fezlekede Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin raporları, alınan ifadeler ve telefon konuşması kayıtları incelendi. Örgüt üyelerinin, durumu kritik olan bebeklere yeterli müdahaleyi yapmayıp ölümüne neden olduğu, bazılarını da sakat bıraktığı öne sürülüyor.
Fezlekede hemşire Nigar Kubilay'ın telefon kayıtları da yer aldı. Kayıtlarda Kubilay, "Benim hastam yok. Pazarlama yapın. Hasta bulun, hasta bakın. Anne karnında bebek bulmamız lazım" sözleri yer aldı.
Kaynak: NTV
Gerçek Gündem
Osman Kavala'dan 8'inci yıl mesajı: "Hukukun ve insan onurunun egemen olacağına inanıyorum"9 izlenme
YSK, iftar saatinde oy sayımına ara verilmesi talebini reddetti19 izlenme
İngiliz ekonomist Timothy Ash uyardı: "Türkiye’nin sonu Lübnan gibi olacak"31 izlenme
Duyduk duymadık demeyin ! Fethullah Peygamberle canlı görüşüyormuş :))2683 izlenme
Elektrik zamları vatandaşı ikiye böldü: Birine yüzde 20, diğerine yüzde 3027 izlenme
Berat Albayrak'ın paylaştığı 'güven endeksi'nde gözden kaçan detay!75 izlenme
Sedat Peker'den 'yangın' açıklaması! "Halkı tehdit ediyorsunuz"47 izlenme
Prof. Dr. Aziz Sancar: "Bilimde kuvvetli olursak saygınlık kazanırız"50 izlenme
Bakan Murat Kurum'un kuzeni, iki kişiyi öldürüp kaçtı!
Sedat Peker’den gündemi değiştirecek Pandora Papers mesajı!
"Ne mutlu Türk'üm diyene" anlayışının vücut bulmuş haliydi: Ömrünü Atatürk'e adayan Hanri Benazus hayatını kaybetti
Seçim bitti, TOGG gitti! Yeni bakan kırmızı plakayı Mercedes’e taktı