Anasayfa1
06 Ekim 2018 ( 143 izlenme )
Reklamlar

Yıkılan caminin arazisi Katar Şeyhi'ne verilecek!

Üsküdar Kirazlıtepe'de AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından yıkılan caminin bulunduğu boğaz manzaralı alanın Katar Şeyhi'ne verileceği iddia edildi.


Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Üsküdar'da yıkılan cami ile ilgili çarpıcı bir iddia paylaştı. Gergerlioğlu, yıkılan caminin bulunduğu boğazı gören arazinin Katar Şeyhi'ne verileceği iddialarının olduğunu söyledi.

Katar Şeyhi kısa bir süre önce süper lüks bir uçak hediye etmiş, muhalefet ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek uçağı geri iade etmesini talep etmişti.

https://www.abcgazetesi.com/guncel/yikilancamininarazisikatarseyhineverilecek/haber107716

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası geliyor Atatürk'e ve şehitlere hakaret eden suç makinesi tutuklandı Bir hafta geçti vatandaş akıllarına yeni geldi! Belediye 1 ton sucuk dağıtacak Ukrayna'nın Severodonetsk şehrinde sokaktaki siviller Rus bombardımanın hedefi oldu, 2 ölü!